Još jedan automobil Pola Vokera se prodaje

Više slika

Više slika

Pol Voker je glumac koji je tragično poginuo pre 8 godina. On je svetsku slavu postigao zahvaljujući “Fast and Furious” filmskoj franšizi u kojoj je glumio detektiva i uličnog trkača, Brajan Okonera. Pol je poginuo vozeći se u novom Porsche automobilu kada se vraćao sa jedne dobrotvorne manifestacije koju je organizovao.

Njegova smrt šokirala je mnoge i potresla sve njegove fanove, jer je Pol polako postajao jedan od najuspešnijih i najpopularnijih mladih glumaca.

Njegovi najbliži kažu da nije slučajnost što je on glumio u filmovima u kojima su fokus trke. On je obožavao automobile i auto-moto sportove i posedovao je ogromnu kolekciju vozila koja mu je bila sve na svetu. Pol je uspeo da prikupi preko 20 automobila koji se smatraju klasicima i pravim kolekcionarskim primercima.

Jedan od njegovih najvrednijih automobila je i Shelby 427 Cobra koja se sada prodaje. Ovaj auto odlučila je da proda njegova porodica, jer smatra da treba da nađe vlasnika koji će ga voleti kao što je to Pol radio dok je bio živ.

Prelepi kabriolet biće stavljen na aukciju u martu 2021. godine i u sebi sadrži moćni V8 motor koji proizvodi 550 KS. Nije poznato koja će biti početna cena, ali sumnjemo da će se prodati za male pare.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group