Ferrari LaFerrari dostiže do 8.5 miliona dolara na aukciji

Više slika

Više slika

Istina je veoma jasna – hiperautomobili ovih dana imaju neverovatno visoke cene, ali platiti 8.5 miliona dolara za jedan LaFerrari je čak i prema tim standardima previše…

Ali ipak, to je procenjena vrednost LaFerrari Aperta modela, koji će se uskoro naći na aukciji koja će se u organizaciji RMSothebys’ održati u Arizoni 17.januara. Najniža procena koja je došla uz ovaj model iznosi neverovatnih 6.5 miliona dolara.

Po toj ceni, osoba koja ponudi najviše novca dobiće jedan od samo dvesta deset primeraka italijanskog superautomobila iz Maranelo proizvodnje. Ovaj model je poslat u Ferrari salon na Beverli Hilsu prošle godine, a na sebi nosi Nero Daytona farbu sa akcentima crvene boje. Pritom, on je opremljen svim mogućim ekstra dodacima, uključujući i puni karbonski paket.

Italijanski hibridni superautomobil ima samo 2.414 pređenih kilometara na odometru. To se može smatrati samo dobrim vestima za sve one koji su dovoljno srećni da imaju novca da plaet njegovu punu cenu, jer će dobiti priliku da uživaju u novom egzotičnom modelu koji jedva da je vožen, ali je uprkos tome servisiran ranije ovog meseca, kao deo priprema za aukciju.

Ovaj LaFerrari Aperta model prate svi njegovi originalni aksesoari, poput navlake za automobil, gornjeg pokrivača, vlasničkog uputstva i rezervnog ključa. Pored toga, budući vlasnici ne moraju brinuti da je farba na ovom modelu negde pohabana, jer je prozirni sloj nanet na prednji deo ovog automobila, sa ciljem stvaranja dodatnog zaštitnog sloja.

Skupocen koliko jeste, ovaj primerak LaFerrari Aperta nije najskuplji ikada prodat. Finalni model iz ovog opsega dobio je svog vlasnika prošle godine, koji je bio voljan da plati neverovatnih 9.98 miliona dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group