Aston Martin Dejvida Bekama se prodaje za 550.000 dolara

Globalna fudbalska zvezda i ikona stila prodaje svoj Aston Martin iz 1987. za pola miliona.

Vindsor crveni AMV8 Vantage X Pack Volante iz 1987. godine, odlikuje se unutrašnjošću od krem kože sa bordo detaljima, naglašenim orahovim elementima, plišanim tepihom i naravno, potcenjenom elegancijom po kojoj je poznata britanska marka.

Auto je takođe zadržao originalne felne Ronal. Ove visokokvalitetne felne, koje su sada van proizvodnje, ljubitelji automobila žele zbog svoje elegantne jednostavnosti jer čine da auto bude još vredniji.

Ispod haube se nalazi simpatični, ali snažni 5,3-litarski V8 motor koji isporučuje 432 KS. To znači da može da ubrza od 0 do 100 Km/h, za samo 5,3 sekunde i postigne maksimalnu brzinu od 270 Km/h.

Prethodno registrovani pod tablicama veznog igrača „DB1001“, ovaj retki auto je samo jedan od 78 koje je Aston Martin ikada napravio. S obzirom na svoj rodovnik, ovaj Volante dolazi sa posebnom 12-mesečnom klasičnom garancijom automobila koja uzima u obzir probleme koji mogu nastati zbog starosti automobila.

Za sada informaicja o novom vlasniku nema, ali pretpostavljamo da će se on ubrzo javiti, jer ko ne bi poželeo ovakvog oldtajmera?

Foto:https://robbreport.com/

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group