1990 Audi Quattro Turbo - Legenda na prodaju

Više slika

Više slika

Nema mnogo klasičnih Audi Quattro modela koji su u ovakvom stanju na svetu, što je jedan od razloga zašto je procenjena vrednost ovog automobila između 80 i 92 000 dolara...

 

Silverstone Auctions je odgovoran da pronađe novi dom za ovaj automobil, na Salon Prive događaju ovog septembra. Sat pokazuje da je prešao samo 26 121 kilometar. 

U paketu je i servisna knjiga koja pokazuje redovno održavanje, kao i različite sertifikate. Automobil je proizveden 1990. godine i isporučen u Britaniju 25. aprila gospodinu M. Chapellu, koji ga je opremio sa nekim fabričkim dodacima kao što je veći alternator, ABS, sedišta sa grejanjem, centralnom bravom, električnim prozorima, kao i Quattro dizajn enterijerom, dok je eksterijer dobio Crystal Metallic Silver boju. 

Pokreće ga 2.1 turbo motor, sa 20 ventila, a ovaj Audi RR Quattro je ostao u posedu svog vlasnika do današnjeg dana, koji ga je odlično čuvao, pa su svi delovi originalni i u savršenom stanju. 

Bio je u konkurenciji sa modelima kao što su Mercedes Evo i neverovatno populatni BMW M3 E30. Audi Quattro će u narednim godinama postići još bolje cene, pogotovu u ovakvom stanju, sa minimalnom kilometražom. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group