Zvuk iz auspuha

Ne kaže se za džabe da je zvuk Porsche-a najbolja muzika za uši...



 

Brilijantni dizajneri iz Porsche Design kompanije su izgleda hteli da se malo zabave, ali su na kraju uspeli da konstruišu neverovatno moćan zvučni sistem. Oni su došli na ideju da izduvnu granu, tj. auspuh Porsche-a 911 GT3 transformišu u zvučni sistem koji pruža impresivan zvuk.

 

Ovo je kreacija koja će se u istoj meri svideti i audiofilima, ali i ljubiteljima automobila i mehanike. Prigušivač zvuka i dve rupe auspuha su sada postali moćan zvučnik od 200 vati koji je spreman da podigne atmosferu u vašem domu.

Dizajn ovog sistema je sam po sebi impresivan. On zaista izgleda kao deo automobila koji samo čeka da se ugradi u jaku mašinu. Pored svog mehaničkog duha, ovaj sistem se može pohvaliti i ozbiljnim performansama. Porsche Design Soundbar 911 GT3 je opremljen jednim analognim i dva digitalna „input-a“ i sadrži mogućnost povezivanja sa drugim uređajima putem bluetooth veze.

 

Dolby Digital dekodiranje i DTS TruSurround sistem su odgovorni za neverovatno realan zvuk, a moderni LED displej pruža laku kontrolu i čini da ovaj uređaj bude veoma funkcionalan.

Ovaj „automobilski“ zvučni sistem će se naći u prodaji u martu ove godine i to po ceni od 3.150 dolara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group