Zašto Kris Haris obožava svoj novi BMW M2 CS

BMW M2 CS model će najverovatnije ući u folklor ove kompanije kao jedan od najboljih performansnih automobila svih vremena, dok Kris Haris poseduje jedan posebno interesantan primerak...

Haris je odavno veliki ljubitelj M2 modela i prethodno je posedovao crni M2 Competition, pre nego što se nedavno prebacio na ovaj M2 CS. Njegova nova mašina napustila je fabriku sa svetlom nijansom plave boje, ali je od toda dobila i novu foliju u Irish Green tonu.

Za snagu ovog automobila zadužena je trolitarska ravna šestocilindrična jedinica, duplog turbo punjenja, pozajmljena iz prethodne generacije M3 i M4 modela, zadužena za stvaranje 444 ks i 550 Nm obrtnog momenta. Kupci su u mogućnosti da poruče M2 CS modele bilo sa šestostepenom manualnom ili sedmostepenom automatskom transmisijom duplog kvačila, ali kao veliki entuzijasta kakav jeste, Haris se opredelio za manualnu verziju, prirodno.

Kako bi predstavio svoja nova kolica, haris je izašao na Llandow Circuit stazu u Velikoj Britaniji kako bi se sa njima poigrao. Vožnja ovog modela izgleda kao prava adrenalinska injekcija, dok je Haris svoj model opremio kompletom novih Bilstein amortizera, ugrađenih od strane kompanije Litchfield radi veće komocije na ulici i krutog osećaja na trkačkoj stazi.

Po pitanju vozačke dinamike, veoma je teško osuditi M2 CS zbog bilo čega. Međutim, postoji nekoliko stvari vezanih za enterijer ovog modela koje se Harisu nikako ne dopadaju. Na primer, on ne voli velike rupe na naslonima sedišta i smatra da je upravljač previše debeo, istovremeno ne ceneći činjenicu da je dosta manje praktičan od M2 Competition.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group