Videti Fenyr SuperSport javno poredi se sa pojavom jednoroga

Više slika

Više slika

Iako možemo videti dosta hiperautomobila koji vrede više od 1,3 miliona evra, cifra koju je potrebno žrtvovati za Fenyr SuperSport, zapravo je niža od one potrebne za kupovinu većine retkih ptica koje proizvođači izbacuju danas...

W Motors, kompanija iz Dubaija, proizvela je svega 25 primeraka Fenyr SuperSport automobila godišnje. Ovaj model je razvijan u sradnji sa brendom Magna Steyr i poseduje 3,8 litara veliki motor sa šest cilindara u ravni, dobijen iz RUF linije, dobar za 800 ks i 980 Nm obrtnog momenta.

Za ubrzanje od nule do sto iz mesta, ova zver zahteva 2,7 sekundi, dok mu 200 km/h postaje cifra na satu nakon samo 9,4 sekunde. Maksimalna brzina automobila, takođe je veoma impresivna i iznosi 395 km/h, a podržana je savršenom aktivnom aero opremom i niskom ukupnom masom od 1.350 kg.

Istina, Bugatti Chiron je još impresivniji, svakako, međutim, ova mašina i dalje ostaje jedna od najbržih i najređih na svtu, posebno zbog svog malog broja u ukupnoj proizvodnji.

Ovaj posebni primerak, nedavno je uhvaćen u Londonu i deluje opremljen sa dvoslojnim finišima, crnim i zelenim ili sivim eksterijerom, teško je zaključiti, zajedno sa dvobojnim točkovima iza kojih se kriju žuta kočiona klešta.

Takođe možemo nazreti potpuno digitalnu instrument tablu, koja meri 12,3 inča. Što se tiče ostalih zapaženih enterijernih karakteristika, tu su satelitska navigacija, 3G internet ruter, drugi displej informativno zabavnog sistema od 10,4 inča, zadnja kamera i premijum audio sistem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group