Victorinox FieldForce Classic Chrono - kombinacija funkcionalnosti i kultnog dizajna

Victorinox kolekcija kombinuje vojnu čvrstoću i funkcionalnost FieldForce linije sa novom, elegantnom i upečatljivom završnom obradom...

Inspirisan dugogodišnjim bestselerom Chrono Classic, novi Victorinox FieldForce Classic Chrono ekskluzivan je i elegantan sat sportskog izgleda. Kombinacija je fantastične funkcionalnosti i kultnog dizajna. Savršen je izbor za muškarce koji traže klasični vrhunski sat koji će dobro funkcionirati svaki dan. Ovaj univerzalni sat savršeno će dopuniti svaki stajling i funkcionišaće će u svakoj situaciji - od poslovnih sastanaka do igre golfa izvan grada. Šta god dan donese, FieldForce Classic Chrono će biti spreman.

Ovi elegantni satovi nude funkciju hronografa, tahometar i Super-LumiNova® premaz za izvrsnu čitljivost u mraku. Zaobljene numeričke oznake, brušeni brojčanik visokog sjaja i dijamantno izrezani brojčanici daju ovim muškim satovima luksuzni štih. Kvalitet je vidljiv u svakom detalju - od zaštite krunice, preko safirnog kristala, do vodootpornosti od 100 m. Vredi napomenuti da su satovi i njihove komponente prošli preko 100 homologacijskih testova i dobili Victorinox certifikat kvaliteta.

Svi Victorinox satovi razvijeni su i proizvedeni u Švajcarskoj i potkrijepljeni 5-godišnjom garancijom koje potvrđuje Victorinoxovu predanost ponudi proizvoda najvišeg kvaliteta. Kolekcija uključuje sedam modela za različite ukuse i potrebe, a možete ih pogledati na LINKU.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group