Vezao ženu za krov kako bi testirao njihovu ljubav

Ruski influenser, Sergej Kosenko, podelio je video na svom Instagram nalogu, gde možemo videti kako se vozika po Moskvi sa svojom devojkom na krovu automobila…

Par je bio vezan lisicama, što je vožnju učinilo težom, manje bezbednom i sigurno je doprinelo nesigurnosti ženske osobe na krovu. Kako vidimo, Sergej je svoju devojku vezao kanapom i lepljivom trakom, prema navodima, kako bi je uverio da može da mu veruje?!

Možemo slobodno reći da je u trci ludaka uspeo da pobedi Mikaila Litvina koji je spalio svoj Mercedes-AMG GT 63 S vredan 270.000 dolara, jer je bio frustriran nepouzdanošću automobila i lošom korisničkom uslugom.

Sergej, koji ima pet miliona pratilaca, dobio je novčanu kaznu u visini od samo 750 rublja, odnosno oko 10 evra. Budući da mu kazna nije promenila razmišljanje, svojim pratiocima koji definitivno nisu bili oduševljeni njegovim najnovijim poduhvatom, izvinio se u sarkastičnom postu: “Izvinjavam se. Ilona se takođe izvinjava. Žao nam je što smo ostali bez 750 rublja”.

Inače, Sergej je poznat po opasnim i neverovatnim izvođenjima zarad dobijanja lajkova i pažnje u internet univerzumu. Da li će biti snažnije sankcionisan budući da predstavlja jako loš primer velikom broju mladih ljudi koji ga prate, ostaje da vidimo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group