Veliki muzej velikana automibilizma

Više slika

Više slika

Svako ko želi da oseti dodir istorije automobilizma i upozna se sa njom, postoji mesto na kome su izloženi svi McLaren modeli, stari i novi...

Sada se svi stanovnici Velike Britanije, ali i turisti, mogu se uputiti u Voking kako bi videli McLaren Technology Center, fabriku automobila u čijem su atrijumu izloženi svi primerci sportskih i ulično legalnih linija kompanije, kao i sve ostale njihove najelegantnije kreacije. Međutim, oni mogu posetiti i Louwman Museum u Holandiji, gde su izloženi svi trkački modeli britanskog proizvođača superautomobila, a čitava postavka će biti na ovom mestu tokom celog leta.

Izgrađen u holandskom gradu Hagu, Louwman Museum je okupio na jednom mestu 16 McLaren modela radi njihovog javnog prikazivanja, dok ova savršenstva auto-moto industrije variraju od retro modela iz 1971., do modernih automobila iz prethodne godine i ukljućuju brojne trkačke i ulično legalne verzije koje su proizašle iz dugačke karijere ove kompanije.

U postavku su uključeni automobili koji su već prodati, ograničene verzije superautomobila kao što su P1 GTR, 675LT Spider i 12C 50th Anniversary Edition. Iz onoga što možemo videti, tu su i 650S Can-Am Edition, novi 570GT, LeMans-spec F1 GTR, Can-Am trkački automobil i sedam grand-prix sportskih varijanti, koji su uprkos svim evropskim regulatornim pravilima, dobili zeleno svetlo za izlaganje sa originalnim Marlboro brendiranjem.

Ovo mesto u Holandiji izgleda kao idealan ambijent za sve ljubitelje legendarnog britanskog proizvođača, kreirano u savršenom okruženju. Tako da, ukoliko ste u mogućnosti da posetite region Beneluksa tokom nekoliko sledećih meseci, razmotrite ovaj muzej kao jednu od svojih stanica na proputovanju, jer ovaj prostor, bez ikakve sumnje, predstavlja pravu atrakciju za sve ljubitelje istorije automobilizma.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group