Uz novi victorinox maverick uhvatite avanturistički duh dubokomorskog ronjenja

Victorinox je proširio svoju popularnu Maverick kolekciju sportskih i elegantnih ronilačkih satova sa novim modelima koji spajaju besprekoran izgled s optimalnom funkcionalnošću.

Kao što je svaki Victorinox švajcarski nožić alat nemilosrdne praktičnosti, ovi precizni merači vremena instrumenti su od poverenja i visokog kvaliteta. Kolekcija Maverick prikazuje avanturistički duh prisutan kod svakog dubokomorskog ronioca, gde je tačno vreme i precizno planiranje stavka o kojoj zavisi preživljavanje.

Dvobojne narukvice i visokokvalitetno kućište od nerđajućeg čelika uz safirno staklo stvaraju bezvremenski izgled te se idealno uklapaju u kombinaciju buntovničkog duha i aktivnog urbanog načina života u svetu u kojem ništa nije zabranjeno.

Tehnički precizan i vizualno zadivljujući sat Maverick pruža kontrolu i preciznost za navigaciju savremenim životom. Sadrži jednosmerni okvir – funkciju razvijenu za ronioce za beleženje tačnih podvodnih vremena, a sada je znak istraživača i pionira koji kalibrira svakodnevne izazove i zadatke.

Razvijena i proizvedena u Švajcarskoj, kolekcija Maverick integrira kvarcni mehanizam, kombinaciju brušenih i poliranih površina, antirefleksnog safirnog kristala i integriranu zaštitu krunice za optimalnu izdržljivost. 5-godišnja garancija+ dodatno je svedočanstvo o visokokvalitetnom pristupu brenda.

Budući da su funkcionalnost i čitljivost glavni prioriteti, polirane kazaljke i indeksi na brojčaniku imaju Super-LumiNova premaz i pouzdano se ističu na pozadini crnog, zelenog, plavog ili smeđeg brojčanika sa satenskom završnom obradom. Elegantan celokupni izgled izražava uverljivu pouzdanost. Spoju izgleda i životnog stila pridonosi i otporna narukvica od nerđajućeg čelika.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group