Urus predstavlja jedan od najpopularnijih izbora slavnih

Lamborghini Urus predstavlja model omiljen među sportistima, filmskim zvezdama i pevačima, dok je jedna od poslednjih slavnih ličnosti koja je izabrala italijanski super SUV i Toni Lomi...

Legendarni gitarista grupe Black Sabbath posedovao je dva Espadas modela sedamdesetih godina, nakon čega je kupio Miura SV automobil, dok se u Urus zaljubio istog momenta kada je kročio u njega.

"Kada je Urus izašao, odmah sam se zaljubio u njega. Ovaj model pruža pravo uživanje i komfor tokom vožnje i bio sam impresioniran odmah po prvoj test vožnji na stazi. Automobil je izvanredan i risponsivan", dodao je Lomi. "Kada sam spustio nogu dole, nisam mogao da verujem, nije mi delovalo ispravno da se automobil ove veličine može kretati toliko brzo. Morao sam ga imati i odlepio sam za plavom bojom odjednom, tako da je njegov konačni izgled obeležen istom."

Putujući svetom pola veka, ispunjavajući koncertne dvorane i stadione, inspirišući istovremeno generacije za gneracijama, zajedno sa pevačem Ozijem Ozburnom, bubnjarem Bilom Vardom i basistom Geizerom Batlerom, sedamdeset i tri godine stari gitarista sada odmara kod kuće, ali zapravo jedva čeka da sedne za volan svog Urus modela kada god mu se za to prilika ukaže.

"Lepo je za promenu biti u mestu, ali ne i dalje ne mogu da verujem jer je ovo zapravo najduži period kako sam u mestu otkad znam za sebe. Međutim, kada bude bilo moguće ponovo putovati, vožnja mojim Urus modelom do naše kuće u Sandbenksu, pokraj mora u Dorsetu, predstavljaće prvo što ću učiniti.

Urus je izašao krajem 2017. godine, deleći svoju konstrukciju sa najvećim SUV modelima VW grupacije, uključujući Volkswagen Touareg, Audi Q7, Porsche Cayenne i Bentley Bentayga linije. Ovu zver napaja četvorolitarska V8 mašina sa duplim turbo punjenjem, zaslužna za stvaranje 641 ks i 850 Nm obrtnog momenta, dovoljna da ovaj kolos razvije stotku iz mesta za svega 3,6 sekundi i maksimalnu brzinu od 306 km/h.

Razjareni bik trenutno radi na redizajniranju svoje popularne linije, u projektu koji bi mogao uključiti i opciju priključnog hibridnog pogonskog sklopa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group