Veliko hapšenje zbog učestvovanja u uličnoj trci


Vlasti u Los Anđelesu nedavno su uhapsile 109 osoba zbog učestvovanja u uličnoj trci i događaju koji se organizovao unutar industrijskog kompleksa Castaic.

U novom saopšetnju, odeljenje policije grada Los Anđelesa, izjavilo je da je čitav prostor fabrike pretvoren u ilegalnu stazu za ulično trkanje, koje je trebalo da da se održi kasnih noćnih sati i u kojoj je trebalo da učestvuje sedam vozača, čija su vozila zaplenjena tom prilikom.

Sudeći po policijskim izvorima, nije samo u pitanju nesmotrena vožnja i ulično, nelegalno trkanje, već celokupna publika koja se okupila oko događaja. Momentalni gubitak kontrole, koji se može dogoditi veoma lako, uticao bi zastrašujućim okolnostima sa nesrećnim ishodom.

Slike sa lica mesta prikazuju desetine policijskih vozila koja su opkolila učesnike. Ova mreža oko svih koji su se zatekli na lokaciji nastala je zajedničkim radom nekoliko policijskih odeljenja Los Anđelesa, kalifornijske saobraćajne patrole i oblasne kancelarije tužioca države Kalifornija.


N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group