Trudnica iz zahvalnosti mužu kupila Lamborghini

Pojedini ljudi mogu tvrditi da od rađanja deteta ne postoji bolji poklon koji žena može dati muškarcu, ali potpuno novi Lamborghini definitivno može stati veoma blizu...

Malezijski kozmetički guru i TikTok zvezda Anes Ajuni Osman, stara 19 godina, trebalo bi da rodi svoje prvo dete krajem ovog meseca, što prema lokalnoj tradiciji nalaže da ona uđe u stodnevni proces zatvaranja, tradicionalne prakse u kojoj žene ograničavaju svoje pokrete nakon porođaja kako bi smanjile rizike postporođajnih komplikacija i uspostavile hormonsku ravnotežu.

Ovo samim tim znači mnogo dugih dana i besanih noći za njenog muža, dvadesetogodišnjeg preduzetnika Veldana Zjulkeflija, za koga je Anes kao nagradu zbog njegovog nesebičnog čina odlučila da ga iznenadi potpuno novim Lamborghini Huracan Evo superautomobilom, vrednim 190.910 evra i podelila je video predstavljanja poklona putem TikTok platforme.

Na snimku, ova mlada žena pomenula je da će se ona oslanjati na svoga muža u svakom momentu i da ona očekuje da pruži sve od sebe i menja pelene, izjaviljujući: „On se potpuno slaže sa tim pošto je već navikao da čisti za našom mačkom. On može ostajati budan noćima zbog prirode svog posla i njegov mozak radi bolje u mirnim večernjim časovima na marketinškim zadacima kojima se bavi“.

U opisu koji prati klip, koji je od izbacivanja već prešao preko 1,5 miliona pregleda i 162.200 lajkova, ona je napisala: „Hvala ti na svemu, nevezano sa tim kolika je cena ovog poklona, ona nikada ne može biti dovoljno velika kako bi prerasla tvoju dobrotu“.

U videu, Anes može biti viđena kako vodi svog muža Veldana zavezanih očiju do predstavništva italijanskog brenda i iznenađuje ga superautomobilom, koji je bio umotan u veliku crvenu mašnicu. Veldan je sasvim razumljivo postao veoma emotivan nakon što je video ovaj skupoceni poklon svoje žene, zagrlivši je i zahvalivši joj na ovakvom raskošnom gestu. Anes je uspešni kozmetički preduzetnik iz Kelantana i stupila je u brak sa Veldanom februara meseca prošle godine.

@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti 😘 Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group