Top Gear predstavlja novi Rolls-Royce Phantom u francuskim Alpima


Ukoliko je britanski Rolls-Royce dovoljno ljubazan kako bi vam obezbedio 2019 Phantom EWB model, bez limita na pređenu kilometražu, mogućnosti koje posedujete postaju beskonačne...

Sa tim na umu, ekipa emisije Top Gear izabrala je da sazna kako živi onaj 1% ljudi na planeti, vožnjom novog Rolls modela od Goodwood festivala, do Kurševela, visoko u Francuskim Alpima. Još jedan od ciljeva bilo je shvatanje toga, da li je ovaj model najbolji dok ga vozite ili uživate pozadi.

Dva različita pristupa poseduju svoje tačke gledišta, od kojih u jednoj, vožnja Phantom modela predstavlja pravo uživanje, bilo da ste na autoputu ili idete vijugavim planinskim putevima. Ovo nikako ne dovodi u pitanje to da ovaj automobil ni na jedan način nema sportske karakteristike, ali se uživanje u njegovoj vožnji svodi na dinamiku i lakoću tokom upravljanja.

Naravno, sedenje u zadnjem putničkom delu, takođe je veoma interesantno, ako ne i više od same vožnje, u zavisnosti od vaših ličnih preferenci. Pretpostavljamo da velika većina vlasnika Phantom modela nije preterano uzbuđena zbog vožnje svog automobila i verovatno više preferira da se opusti i uživa u filmu tokom ispijanja šampanjca.

Novi Phantom pokreće twin-turbo V12 motor zapremine 6,75 litara, dobar za 571 ks i 900 Nm obrtnog momenta. On takođe dolazi sa više od 130 kg zvučne izolacije, dva dispeja dijagonale od 12,3 inča i laserskim prednjim farovima, između ostalog.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group