Tom Brejdi stavlja svoj potpis na Aston Martin Vanquish S Volante

Više slika

Više slika

Detaljna predstavljanja novih Zagato modela ranije prošle nedelje, donela je veću želju kompanije Aston Martin za kreiranjem unikatnih automobila...

Njihovo poslednje delo nosi potpis NFL zvezde Toma Brejdija. Automobil kreiran od strane Aston Martin Q odeljenja, nazvan je Vanquish Volante Tom Brady Signature Edition i limitiran je na samo dvanaest primeraka, od kojih će prvi biti isporučen njegovim vlasnicima prvog kvartala sledeće godine, a prema navodima, sve jedinice poseduju startnu cenu od 359.000 dolara.

"Saradnja prilikom kreiranja najnovijeg specijalnog izdanja Vanquish S modela kompanije Aston Martin predstavljala je veoma laku odluku, ovo je neverovatan automobil neprikosnovene kompanije, veoma je interesantan za vožnju i zaista je pravo umetničko delo", izjavio je kvoterbek ekipe New England Patriots. "Bilo je zadivljujuće videti kako sve dolazi na svoje mesto i veoma sam ponosan da delim svoje ime sa ovakvom serijom. Nadam se da će svi uživati koliko i ja ovom prilikom."

Sve jedinice britanske specijalne linije Vanquish S Volante finiširane su Ultramarine Black i poseduju 'TB12' logo na prednjem delu. Unutra, proizvođač je umetnuo Brejdijeve potpise na pločicama, koži Dark Knight finiša i različite detalje kreirane od ugljeničnih vlakana, dok je dodatne akcente pružila California Poppy koža koja je korišćena za vrhove pedala i svoju inspiraciju duguje One-77 modelu.

U samom srcu najnovile ograničene linije, nalazi se šestolitarski V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem, koji točkovima isporučuje 572 ks i 630 Nm obrtnog momenta. Baš kao što i regularni Aston Martin Vanquish S Volante zahteva 3,5 sekundi za sprint do stotke iz mesta i dostiže maksimalnu brzinu od 323 km/h, ova nova linija nije pretrpela bilo kakve promene po pitanju performansi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group