TAG Heuer predstavlja novu verziju svog pametnog časovnika

Više slika

Više slika

Kada je TAG Heuer brend lansirao treću generaciju svog luksuznog Connected časovnika u martu ove godine, čitav svet je obratio pažnju...

Sada, u pravo vreme za praznike, slavni brend predstavlja novi ekskluzivni brojčanik ovog modela, kombinovan sa stilskim kaišima od nubuk kože, u toplim, sezonskim bojama. Još od 2015.godine, sa svojim vizionarskim Connected časovnikom, TAG Heuer brend je na vodećoj poziciji u kategoriji luksuznih pametnih časovnika. Treća generacija ovog modela, dodatno je naglasila njihovu reputaciju, kada se radi o visokim performansama i prefinjenom dizajnu.

Doprinoseći odvažnoj versatilnosti ovog modela, zeleni i braon kaiši od nubuk kože, kao i oni kreirani od gume, pridružuju se postojećem asortimanu koji će do sada bio okarakterisan uglađenim čelikom ili narukvicama od gume jarkih boja. Dizajnerski tim ovog slavnog brenda takođe konstantno poboljšava digitalno iskustvo ovog modela, istovremeno kreirajući ekskluzivne brojčanike koje klijenti mogu odabrati. Novo Synopsis lice časovnika kreirano je tako da bude ultra-čitljivo, dok svom vlasniku pruža sve relevantne i korisne informacije, na ručnom zglobu. Novo lice časovnika može biti prilagođeno vašim potrebama, tačnije, možete odabrati do šest esencijalnih komplikacija, kako biste kreirali idealnu kombinaciju koja reflektuje vaše lične preference i svakodnevne potrebe.

Svaki TAG Heuer Connected časovnik nudi prefinjenost i eleganciju modela inspirisanog hronografom, koji je kreiran u skladu sa najvišim standardima i švajcarskim časovničarskim tradicijama, u kombinaciji sa vrhunskim, jedinstveno dizajniranim digitalnim iskustvom, usmerenim prema najboljim dostupnim performansama.

Ovaj fantastični model dobio je luksuzni dizajn, koji je privlačan, onoliko koliko je njegova tehnologija inovativna, a inspirisan je ikoničnim hronografima slavne kuće satova i odmah je prepoznatljiv. Kućišta sa 45 mm u prečniku, dostupna u varijantama od nerđajućeg čelika ili titanijuma, reflektuju različite dizajnerske kodove, plemenite materijale i prefinjene finiše haute horlogerie, uključujući facetirane lugove, polirane i brušene detalje, bazu od keramike, centralnu rotirajuću koronu i mnogo toga drugog.

Luksuzni novi TAG Heuer Connected model, osvežen novim licem i elegantnim opcijama kaiša, je pravovremena – i vanvremenska – proslava smene sezona i praznika koji su odmah iza ugla. U svakoj sezoni, ove i u godinama koje dolaze, TAG Heuer Connected časovnik će biti konstantni i pouzdani kompanjon, koji će vam pomoći da budete najbolja verzija sebe.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group