TAG Heuer postaje zvanični partner Porsche Formula E tima

Više slika

Više slika

Novi život starog partnerstva...

TAG Heuer i Porsche brendovi započeli su dugotrajnu saradnju u okviru Formula E, jer je luksuzna švajcarska časovničarska kuća upravo postala njihov zvanični partner. Porsche tim koji će se nadmetati u ABB FIA Formula E šampionatu 2019/2020 će dobiti naziv TAG Heuer Porsche Formula E Team.

Oba brenda u svojoj istoriji u moto trkama poseduju brojna dostignuća. Kada se radi o Porsche brendu, moramo napomenuti TAG-Turbo made by Porsche, koji je pokretao Formula 1 automobile tokom osamdesetih godina i pobedio na dva Konstruktorska šampionata (1984 & 1985) i tri Vozačka šampionata (1984-1986). Švajcarski časovničarski brend, Heuer, već je bio deo motosporta tokom sedamdesetih godina, sarađujući sa Džoom Sifertom, koji je vozio za Porsche od 1966. do 1971.godine i pobedio na brojnim trkama izdržljivosti, doprinoseći takođe Porscheovoj pobedi na 1969 Svetskom šampionatu.

Tokom devedesetih godina, TAG Heuer je postao sponzor Porsche Superkupa, a i dan danas, oni su partneri nekoliko sličnih događaja. Nadograđujući prethodne uspehe, Porsche i TAG Heuer sada munjevitom brzinom pomeraju nove granice svoijm angažmanom u Formula E, prvoj električnoj seriji uličnih trka koja uskoro ulazi u šestu sezonu.  

Ova ambicija i strast prema motosportu su deo zajedničkog seta vrednosti koji ujedinjuje TAG Heuer i Porsche brendove. Ta kultura koju dele uvek je bila utemeljena u avangardnom pristupu – oba brenda se oduvek trude da izazovu konvencije, pravila i norme, i kreiraju inovacije, po pitanju estetike i beskompromisnog kvaliteta. Novo Partenrstvo u Formula E će definitivno uživati u beneficijama kombinovanja ekspertize u brojnim poljima, što će obe kompanije dovesti do novih dimenzija po pitanju tehnologije, tačnosti i povezanosti.

TAG Heuer brend je sinonim za motosport od ranog dela dvadesetog veka, sa vodećim partnerstvima u svakom domenu ovog sporta. Švajcarska luksuzna časovničarska kompanija je takođe jedan od osnivačkih partnera ABB FIA Formula E šampionata, koji i dalje dobija popularnost i nove fanove širom sveta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group