Swarovski kreirao Betmobil repliku od kristala

Samo za fanove Mračnog viteza...

Od likova iz crtanih filmova do superheroja, Swarovski je svoj kristalni dodir preneo na dosta poznatih likova, ali i objekata. Kako bi nastavio svoju tradiciju, ovaj brend okrenuo se muškoj populaciji i kreirao kristalnu repliku Betmobila koji se pojavljuje u filmu Tima Bartona iz 1989. godine.

Opisana kao „ukrasni predmet“, skupa kristalna figurica nije pogodna za igranje! Napravljena je od crnih kristala Swarovski, a s pravom se reklamira kao „obavezan predmet za sve strastvene kolekcionare i odličan poklon svim fanovima DC-a“. Ekskluzivni objekat veličine je šest inča i sadrži preko 473 kristala u svom dizajnu, zajedno sa ugaonim točkovima.

Naravno, cena ovakvog ukrasa nije mala i ovaj Betmobil će kolekcionare koštati 599 dolara. Ovo takođe nije jedina, niti najskuplja Betmobil replika ovog brenda, je je Swarovski pre nekolko meseci predstavio repliku od 10 inča koja je koštala skoro 12.000 dolara i koja je sadržala 16.000 različitih kristala.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group