Švarceneger izazvao haos i udes nalik vrhuskoj kaskaderskoj sceni

Arnold Švarceneger učestvovao je u velikom udesu koji se odigrao u petak popodne u Los Anđelesu...

U teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je nekoliko automobila učestvovalo, na svu sreću nije bilo žrtava, dok je i sedamdesetčetvorogodišnji glumac sam izjavio PEOPLE magazinu da nije povređen tokom iste. „On je u redu i trenutno je zabrinut jedino za ženu koja je povređena tokom saobraćajne nesreće“, preneli su njegovi predstavnici.

Sudeći prema Policijskom odeljenju Los Anđelesa, incident se dogodio oko 16:35 po lokalnom vremenu na raskrsnici Sanset bulevara i Alenfordove avenije, na svega kilometar ipo od glumčeve kuće. Predstavnici zakona izjavili su za TMZ da je Švarceneger, koji je upravljao svojim GMC Yukon modelom, skretao levo prešavši na crveno, što je ujedno uzrokovalo incident koji se dogodio. Kako ova mreža dalje navodi, Arnoldov džip je naleteo na manje vozilo koje se kretalo iz suprotnog pravca i krenuo da se prevrće silovito, završivši na haubi crvenog Toyota Prius modela, pre nego što je zadnjim delom aterirao na Porsche Taycan automobil. Vazdušni jastuci u Švarcenegerovom automobilu su se aktivirali tokom incidenta, što je moguće videti na fotografijama napravljenim na licu mesta.

Vozač Prius modela pretrpeo je povredu glave tokom udesa i prevežen je hitnom pomoći u bolnicu, sudeći prema izveštajima policije. Sa zada nema nikakvih zvaničnih reči o njenom stanju, osim da povreda nije „ozbiljnije prirode“, mada je Švarceneger izjavio kako planira da poseti ovu ženu u bolnici.

„Ni alkohol ni droge nisu bili glavni faktori izazivanja ovog udesa, čiji su učesnici ostali na mestu događaja“, stoji u zvaničnoj izjavi Policijskog odeljenja Los Anđelesa. Jedan od svedoka udesa izjavio je da je čitav splet događaja izgledao kao filmska kaskada. Glumac navodno nije dobio nikakvu kaznu i napustio je mesto događaja nekoliko sati nakon udesa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group