Stvari koje ne smete držati u garaži

Garaža je pored doma, drugo omiljeno mesto muškaraca...

Svi muškarci koji imaju garažu znaju koliko su srećni. To je pre svega mesto za njihove metalne ljubimce, ali garaže često služe i kao radionice ili mesto na kome odlažete višak stvari. Ovaj korisni pomoćni objekat zaista ima mnogo upotrebnih svrha, ali u većini slučajeva se koristi za odlaganje stvari.

Međutim, ne možete baš sve držati u svojim garažama, pa vam zbog toga predstavljamo 6 stvari koje ne smete da držite u garaži...

1. Farba

Ako vam je ostala farba od krečenja, ne držite je u garaži. Betonski podovi će dovesti do toga da ta farba brže propadne. Farbu držite na suvom mestu gde temperatura nikada nije ispod nule.

2. Konzervirana hrana i hrana u teglama

Dakle, ako turšiju držite u garažu, onda pravite veliku grešku. Ovakva hrana se mora držati na suvom i hladnom mestu koja ne menja temperature tokom godine. Dakle, podrum i špajz su mnogo bolja opcija. Ako turšiju, zimnicu i druge slične namirnice držite u garaži, one će se brže pokvariti.

3. Hrana za ljubimce

Velika je greška držati hranu za ljubimce u garaži, jer je to velika pozivnica za miševe, pacove i ostale štetočine koje će vam napraviti haos ako osete da u vašoj garaži ima hrane.

4. Vino

Vino se mora držati na mestima sa vrlo umerenom i određenom temperaturom koja se ne menja u toku godine. Ako se vino drži na mestima gde može biti hladno ili veoma vruće, onda će se pokvariti, a vi nećete imati šta da iznesete pred svoje goste.

5. Plinske i propanske boce

Verovatno se pitate, gde onda da držimo ovakve stvari. Najbolje bi bilo da vam stoje u dvorištu ili na bilo kojem mestu gde ima protoka vazduka. Ako dođe do curenja gasa, vaša garaža može postati smrtonosna zamka koja vas može usmrtiti.

6. Stari nameštaj

Ako i vi držite stari nameštaj u garaži, onda ga odmah premestite. Drvenarija najbrže strada u ovim uslovima jer se leti suši i krivi, a ako vaša garaža ima problem sa vlagom, ovakav nameštaj će vrlo brzo istruliti.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group