Stranac parkirao automobil na porodičnom prilazu i otišao na odmor

Jedan čovek ostao je u čudu kada se jednog jutra probudio i video da je potpuni stranac odlučio da parkira na njegovom prilazu i to ne samo na nekoliko sati kako se ispostavilo...

Vlasnik kuće smeštene u blizini Mančesterskog aerodroma, izjavio je da je vozilo bilo parkirano u njegovom dvorištu četiri dana. Pedesetjednogodišnji Zekerias Haile, izjavio je da je automobil ostavljen od strane ljudi koji su otišli na odmor i nisu želeli da ga parkiraju na skupocenom parking mestu obližnjeg aerodroma. Profesor inženjerstva, koji živi sa svojom ženom i dvoje dece u Vudhaus Parku, izjavio je kako je automobil bio parkiran na takav način da je blokirao pristup njegovoj bašti i kantama za smeće.

Kako je Haile izjavio za Manchester Evning News: „Izašao sam napolje i on je bio tu. Zatim je bio tu i u četvrtak, petak, subotu, nedelju. U ponedeljak ujutru kada sam se probudio automobila više nije bilo“. Nakon što je prvi put video skupoceni automobil, Haile je pozvao policiju, ali na njegovo iznenađenje, oni su mu rekli da ne postoji ništa što mogu da urade zbog toga što ovo vozilo nije blokiralo njegov automobil koji je bio parkiran ispred.

Haile je izjavio: „Bio sam veoma ljut, ali sam se opirao idejama da uradim bilo šta automobilu. Nisam osećao da je to u redu. Nismo mogli da priđemo bašti i nismo bili u mogućnosti da izvučemo kante za smeće“. Haile živi u ovom delu grada preko četrnaest godina i tvrdi da je poznato da lažne parking kompanije rade u ovoj oblasti i veruje da je jedna od njih ogovorna za to što se njemu desilo.

„Žena koja je bila ispred kuće kada je automobil ostavljen, rekla mi je da je njegov vozač nosio prsluk marker, tako da verujem da je jedna od tih fantomskih kompanija kriva za sve. Moja briga je sada da, zbog toga što nisam mogao da uradim bilo šta po tom pitanju, isto može da nam se ponovi. Postoje lažne parking firme koje tvrde da su poznate, elitne i ekskluzivne i često parkiraju u našem kraju. Ovo je povreda moje lične svojine“. Portparol mančesterske policije potvrdio je da je ovo zapravo krivično delo, ali i to da vlasnici kuća u ovom delu mogu doći do konzula i pokrenuti građansku parnicu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group