Snimanje desetog izdanja F&F franšize izaziva haos na losanđeleskim ulicama

Obožavaoci franšize sa nestrpljenjem očekuju deseto izdanje Fast & Furious naslova, ali stanovnici jednog predgrađa u Los Anđelesu, gde se snimanje ovog izdanja održava, nisu toliko entuzijastični po pitanju svega što se dešava u njihovom kraju...

Ljudi koji žive u Anđelino Hajts predelu Los Anđelesa siti su neželjene pažnje koju su im ovi filmovi doneli još od prvog izdanja The Fast and the Furious franšize, premijerno predstavljenog 2001. godine, posebno na mestu gde se nalazi prodavnica koja je poslužila kao prostor za stvaranje fikcionog Toreto porodičnog lokala i sada planiraju da organizuju proteste tokom snimanja koje će se održati u petak.

Helen Kim, stanovnik ovog kraja, izjavila je da prostor ispred Bob’s Market objekta predstavlja magnet za ljude u modifikovanim automobilima sa glasnim izduvnim granama, koji konstantno izazivaju haos turirajući svoje mašine i paleći gume nasred ulice.

Kim je dodala da je par trkačkih modela udarilo u nekoliko navrata u parkirana vozila stanovnika ovog mesta, udaljavajući se sa lica mesta velikom brzinom i ostavljajući haos iza sebe. Drugi stanovnik koji je želeo da ostane anoniman, tvrdi da je jedan vozač izvukao pištolj na njega u po bela dana kada je izlazio iz kuće i zamolio ga da prestane sa divljačkim ponašanjem.

Sa druge strane, pojedini stanovnici naglašavaju da su srećni zbog snimanja koje sledi, očekujući da producenti franšize omoguće ljudima koji žive u okolini finansijsku kompenzaciju zbog remećenja reda i mira izazvanog rasporedom snimanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group