Smaragdna TAG Heuer Aquaracer kolekcija

Sa dva nova Aquaracer modela, TAG Heuer u svoju ponudu uključuje trendi boju za muškarce i žene, koji žele inovativni časovnik…

Inspirisani opčinjavajućim plavim i zelenim nijansama okeana, švajcarski časovničarski brend kreirao je dva Aquaracer modela sa zelenim brojčanicima, koji nude sportsku funkcionalnost na svakom terenu. Ovi moderni časovnici za muškarce i žene okarakterisani su svojom svakodnevnom versatilnošću i ronilačkom tehnologijom. Idealni kao svaki zasebno ili kupljeni u paru za dvoje, ovi moderni Aquaracer modeli pozivaju svoje vlasnike da uživaju u lepšoj strani života – bilo da se radi o krstarenju na talasima ili istraživanju sveta ispod površine vode.

Aquaracer model sa prečnikom od 43 mm poseduje opčinjavajući zeleni brojčanik, koji stvara interesantnu igru svetlosti sa svojim sunray efektom. Dizajn horizontalnih linija koji ide preko brojčanika, asocira nas na drvene dokove u kojima su jedrenjaci nekada bili ukotvljeni. Model takođe sadrži i prozor za prikaz datuma na poziciji tri sata, dok su brojevi na bazi ispunjeni crnim lakom, kao i trougaoni marker na poziciji dvanaest sati. Manji suparnik ovog modela, sa prečnikom od 32 mm ima isti sunray zeleni brojčanik, ali umesto horizontalnih linija, dekorisan je elegantnim dijamantskim markerima. Takođe poseduje prozor za prikaz datuma na poziciji tri sata i trougaoni marker na poziciji dvanaest sati, zarad optimalne čitljivosti.

Oba modela kreirana su od nerđajućeg čelika i predstavljena sa narukvicama od istog materijala. U srcu modela sa prečnikom od 43 mm nalazi se Calibre 5 Automatic mehanizam, dok manji sat sa prečnikom 32 mm pokreće kvarcni mehanizam.

Moramo naglasiti da su ova dva Aquaracer noviteta robusna, onoliko koliko su stilizovana. Spremni za svakakva iskustva i sportske aktivnosti na bilo kom terenu, posebno su pogodni za istraživačke avanture ispod površine vode. Oba modela su opremljena sa šest standardnih ronilačkih opcija koje poseduju svi modeli iz Aquaracer kolekcije – vodootpornost do dubine od 300 metara, jednosmernu rotirajuću bazu, ušrafljenu koronu, fluorescentne kazaljke i indekse, duplu sigurnosnu kopču i safirni kristal.

Elegantni, prefinjeni i odvažni, ovi noviteti u TAG Heuer istorijskoj Aquaracer kolekciji su savremena interpetacija vodootpornih časovnika, koje slavni brend razvija praktično od samog starta.

Sa svojim udobnim narukvicama i vanvremenskim dizajnom, precizni i pouzdani Aquaracer modeli su spremni da svoje vlasnike prate u svim avanturama, gde god da ih put odvede...

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group