Skupocena Red-Bull igračka koja predstavlja nešto najbliže vožnji F1 bolida

Više slika

Više slika

Red Bull u saradnji sa Formula 1 šampionatom počinje sa prodajom jedne veoma skupe igračke koju je nemoguće slupati...

2022 Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator obećava neuporedivo F1 iskustvo po ceni od koje mogu zasuziti oči. Po cifri od 120.000 dolara, kupci sebi mogu priuštiti ovaj vrhunski simulator ili potpuno novi 2023 Porsche 911 Carrera S automobil.

Tim koji je zadužen za konstruisanje ove stacionirane trkačke opreme zove se Memento Exclusives i predstavlja kompaniju koju je osnovao bivši vodeći mehaničar Honda F1 tima, Beri Gof. Ova ekipa je tokom prošle i ove sezone zadužen za Alfa Romeo F1 prototipe, tako da je ovaj simulator definitivno prošao iste procese kao i pravi trkački modeli.

Zapravo, za ovu gejming stanicu konstrukcioni proces upotrebljava CAD podatke direktno iz Red Bull tima i ona stiže u dve verzije. Jeftiniji od dva modela predstavlja simulator koji se zove Show Car i košta 90.447 dolara. Opcija vredna 120.000 dolara stiže sa imenom Champion’s Edition i dodaje sekciju prednjeg krila koja nedostaje sa Show Car modela.

Pored toga što se ovde u suštini radi o prednjoj polovini F1 bolida, ova oprema takođe poseduje i radno podesive gejming pedale, Rexing Formula Wheel Mayaris sa Red Bull brendiranjem, pedalnim menjačem i ekstra širokim zakrivljenim gejming monitorom kompanije AOC. Vrhunski audio doživljaj omogućen je putem Z906 Ultimate THX Surround Sound sistema, ali za sada ne postoje nikakvi podaci o tipu softvera koji ovi simulatori koriste.

Kako prenosi Memento Exclusives, hardver je finaliziran u partnerstvu sa trkačkim timom, predstavljajući vodeće opcije koje trenutno postoje na tržištu. Šta sve ovo znači ostaje da nagađamo, ali ono što znamo sigurno, jeste da svi kupci ovih skupih igračkica mogu birati između šampionske Ferštapenove liverije ili se opredeliti za šare Serhia Pereza.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group