Sebastijan Fetel prodaje neke od svojih najboljih modela iz kolekcije

Više slika

Više slika

Četvorostruki osvajač Formula 1 šampionata, Sebastian Fetel, napravio je veliki preokret u svojoj karijeri pridruživši se kompaniji Aston Martin i odlučivši da proda neke od svojih najimpresivnijih automobila iz svoje kolekcije...

Fetel je veoma osoba koja veoma ceni svoju privatnost, tako da je veoma malo detalja poznato o njegovoj kolekciji automobila, ali čitavih osam njenih modela postaće deo prodajne liste kompanije Tom Hartley Jnr u Velikoj Britaniji. Tri najpopularnije jedinice ove osmorke jesu Ferrari LaFerrari iz 2016. Enzo iz 2004. i F50 model iz 1996. godine. Tokom nekoliko dana od objavljivanja prodajne liste, ova modela LaFerrari i Enzo prodati su novim vlasnicima, ali detalji njihovih transakcija nisu objavljeni javno.

F50 model kupljen je od strane Fetela 2015. godine, tokom njegove četvrte sezone u kojoj je vozio za Scuderia Ferrari F1 ekipu. Na njegovom odometru nalazi se sega 6.939 pređenih kilometara i prodat je sa svojim pratećim koferom za alat, tvrdim krovom, rolbarovima, originalnom mekom krovnom konstrukcijom, Ferrari Classiche sertifikatom, putnom torbom, rezervnim ključevima, Ferrari ceradom i pratećom dokumentacijom.

Fetel će se oprostiti od još dva modela Ferrari, prvi od njih je F12tdf model iz 2016. godine, koji je ovaj sportista kupio nov i vozio svega 1.183 km. Ova mašina ofarbana je Giallo triplo strato bojom, poseduje dvadeset inča velike ojačane Diamond točkove i dolazi sa Fetelovim logom ugraviranim u naslove za glavu. Drugi je 458 Speciale automobil, takođe kupljen kao nov od strane Fetela i nalazi se u prodaji sa svega 3.077 pređenih kilometara ispod kaiša.

U prodaji se nalaze i neki modeli iz kolekcije koji nisu došli od italijanskog proizvođača, a oni uključuju Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series automobil, koji je legendardni F1 vozač dobio prilikom osvajanja inaoguracione Grand Prix Abu Dhabi trke 2009. godine. Fetel takođe, prodaje i svoje Mercedes-Benz SLS AMG i BMW Z8 Roadster automobile iz 2010. i 2002. godine, inicijalno prodate u Severnoj Americi i naknadno uvezene u Švajcarsku.

N.Đ.

Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group