Savršeno restaurirani Lamborghini Miura

Više slika

Više slika

Smatran od strane stručnjaka za prvi superautomobil ikada napravljen, Lamborghini Miura je veoma uzbudljiva i predivna mašina, a upravo zbog toga je PoloStorico odlučio da oživi još jedan primerak...

Odeljenje za restauraciju ovog brenda uzelo je šasiju sa seriskim borjem 5030, Super Veloce (SV) modela i utrošilo više do 2.000 radnih sati na karoseriju, motor i enterijer upotrebom originalnih Lamborghini delova tokom procesa.

Finiširana u pravoj fabričkoj boji Oro Metallizzato, koja je kreirana upotrebom originalne formule, sa metalnim delovima, koji su tretirani protiv rđe i propadanja, Lamborghini Miura SV je potpuno restaurirana i vraćena u život. Pošto ovo nije svakodnevno dostignuće, Italijani su morali da ga istaknu na Techno Classica događaju, održanom u nemačkom gradu Esenu, gde se automobil zadržao do 9 aprila.

Još jedan superautomobil ove kompanije trenutno se nalazi u procesu restauracije, tačnije Countach LP400 'Periscopio', a bio je smešten ispod reflektora na istom događaju kao i Miura. Međutim, pošto model nije završen, on će vratiti svoje originalne detalje, sastvaljene od Giallo eksterijera i enterijera u koži boje duvana. Automobilu će biti vraćene njegove originalne mehaničke komponente, električni sistemi, motor i komplikovana makazasta vrata.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group