SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0 3G

Predstavljamo vam novi Note 8.0, svakodnevnog pomoćnika u dobrim i lošim životnim trenucima...

Pored besprekornih, brzih performansi i prirodnog osećaja pri radu pomoću alatke S pen, uređaj je idealne veličine koja omogućava da ga nosite svuda sa sobom i u svakom trenutku je spreman za rad.

SAVRŠENA VELIČINA ZA ONE KOJI SU UVEK U POKRETU

Dizajniran tako uvek bude pri ruci u trenucima nadahnuća. Predstavljamo novi Note 8.0, namenjen misliocima, sanjarima, proaktivnim i preduzimljivim ljudima. Nažvrljajte neku misao, napravite skicu određenog koncepta, organizujte svoje ideje i ispoljite kreativnost kad god dobijete inspiraciju. Uređaj će vam savršeno ležati u ruci dok čitate u prevozu, držite prezentaciju ili uživate u filmu iz kreveta.

Režim čitanja pomoću alatke S Pen

Vaše knjige nikada neće saznati. Uživajte u dobroj knjizi u bilo kom okruženju u režimu čitanja koji vam omogućava čitanje kao sa papira. Optimizovanjem predivnog ekrana radi podešavanja savršenog osvetljenja i boje možete da priuštite sebi ugodan doživljaj čitanja u svim uslovima osvetljenja. Osim toga, zahvaljujući mogućnosti direktnog beleženja pomoću alatke S pen – sve to na uređaju idealne veličine za rukovanje – čitanje nikada nije bilo prijatnije, čak i u pokretu.

Više prozora

Pojednostavljeno obavljanje više zadataka istovremeno tokom poziva.
Vodite efikasniji život u pokretu zahvaljujući istovremenim pozivima i višestrukim prozorima. 
Hvatajte beleške, tražite uputstva, proveravajte e-poštu, pretražujte – sve ono što morate da radite tokom trajanja poziva, ne menjajući aplikacije. Promenite položaj bilo kog prozora, proširite ga na ceo ekran ili ga odmah zatvorite pomoću smart dugmadi koja se prilagođava položaju alatke S Pen, pružajući doživljaj istinske integracije.

S Pen / prikaz iz vazduha, lako isecanje, snimanje, brza komanda

Udahnite život svojim idejama. Jedan potez za drugim.
S Pen nije obična alatka. Pomoću nje možete da dodirnete čvrste tastere, što omogućava još opsežniju navigaciju nego ranije. Prikaz iz vazduha vam omogućava da zavirite u bilo koju datoteku jednostavnim prelazom preko nje. Isecanje se obavlja brzo i sa profesionalnom preciznošću, a brza komanda vam pomaže da lako pronađete ono što tražite. Sigurno ćete se zapitati kako ste do sada živeli bez ovog uređaja.

S Planner / raznovrsne nalepnice, pisanje rukom, beleške, pretraga

Kalendar, beleške i dnevnik. Sve na jednom mestu.
Život je pun važnih događaja i trenutaka za pamćenje – pomoću funkcije S Planner možete sa lakoćom sve da ih zabeležite. Unesite rukom događaje i beleške direktno u kalendar ili nažvrljajte svoje misli prirodno, kao da pišete olovkom. Možete čak i da ukrasite rukom napisane poruke i delite ih sa prijateljima i porodicom.

S Note / 10 šablona + 3 nova šablona

Hvatajte beleške sa stilom i zabeležite sve trenutke nadahnuća. Puni ste sjajnih ideja – S Note ih transformiše i daje im predivan oblik. Lako kreirajte upečatljive prezentacije pomoću poboljšanja u vidu šablona kojima ćete izdvojiti svoje ideje od ostalih.

Alatke za izražavanje / Paper Artist

Dizajnirane za umetnička nadahnuća.
Dajte oduška svojoj kreativnosti uz savršene alatke namenjene modernim umetnicima. Paper Artist vam omogućava da dostignete potpuno novi nivo umetničkog izražavanja uz predivne opcije pomoću kojih možete da kreirate zadivljujuće crteže, slike i ilustracije. Uz Photo Note možete da žvrljate uspomene na pozadini digitalnih fotografija pomoću alatke S Pen i tako date lični pečat starim fotografijama. A uz ugrađene mogućnosti lakog deljenja, prijatelji i prodica mogu momentalno da uživaju u vašim najnovijim kreacijama.

Moćne performanse

Munjevite perfromanse idu u korak sa vašim potrebama.
Bez obzira na vaše zahteve, nema sumnje da će Note biti na visini zadatka. Zahvaljujući moćnom procesoru sa četvorostrukim jezgrom i 2 GB RAM-a, obavljanje više zadataka istovremeno, pretraživanje, prenos sadržaja i igranje igara funkcionišu bez ikakvih poteškoća.

Brza veza

Bilo kad. Bilo gde. Brže nego ikada do sada.
Ne dozvolite da vas spore veze sputavaju. Budite u toku sa najnovijim verzijama spajanja WiFi kanala / GPS + Glonass.

Baterija kapaciteta 4.600 mAh

Savršene performanse.
Bilo da ste u kancelariji, kod kuće ili u gradu, potreban vam je mobilni uređaj koji je u svakom trenutku spreman za korišćenje. Efikasna baterija koja traje ceo dan i noć omogućava vam da postignete više tokom dužeg vremena. S Pen će vam pružiti još više vremena (do 14 sati) da radite šta god poželite, nezavisno od toga gde se nalazite.

Izvor: LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group