ROXANE - LUKSUZNA TURSKA JAHTA

Roxane - prelepa jahta iz Turske sa duplim 610 HP Scania pogonom... 

Ova fantastična jahta, dugačka 46.8 metara, proizvedena je Tulzi, u Turskoj, od strane renomiranog proizvođača Su Marina, a bazirana je na nacrtima Taka Yachtsa. Trup, koji odaje snažan utisak kompaktnosti, izrađen je od četiri sloja - mahagoni furnira, zalepljenog epoksi smolom, položenog na okvir od iroka i čelika, sa predivnim završnim dodirom u vidu omotača od E-stakla.

Zahvaljujući takvom kvalitetu izrade, Roxane je izuzetno laka i poseduje ogroman prostor na palubi - dovoljno veliki za sunčanje i opuštanje i najzad dva kokpita, jedan na za to tradicionalno predviđenom mestu, između kabine i kormila, dok je drugi smešten ispod glavne katarke, a dalje prema krmi nalazi se dodatni prostor za sunčanje sa polukružno poređanim ležaljkama koji može da primi i do 50 gostiju.

Enterijer je delo poznatog francuskog dizajnera Remi Tessiera, a zasniva se na neupadljivim nijansama neutralnih boja, crne, bele i sive koje stvaraju toplu atmosferu. Prijatni ambijent glavnog salona je dodatno upotpunjen zaobljenim plafonom u kombinaciji sa velikom količinom prirodne svetlosti koja prodire kroz masivne prozore. Roxane može da primi do devet gostiju, a sadrži i VIP kabinu sa odvojenim ulazom.

Ova luksuzna jahta može se pohvaliti i svojim pogonom - pokreću je dva 610 HP Scania motora koji joj omogućuju krstareću brzinu od 11 čvorova sa maksimalnom brzinom od 13 čvorova, dok brigu o njenim putnicima vodi sedmočlana posada.

Izvor: LuxLife

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group