Rolls-Royce nastavlja da obara rekorde

Više slika

Više slika

Drugi put u svojoj živopisnoj istoriji, proizvođač luksuznih automobila postavlja rekord u izvozu svojih ručno rađenih kreacija.

Isto kao i rekordna prodaja 4.000 automobia tek drugi put u istoriji, prethodna godina će biti pamćenja u kompaniji Rolls-Royce kao godina koja u kojoj je bukvalno svaki automobil koji je isporučila stigao sa poslednjim i besprekornim elementima. Rolls-Royce je prodao neverovatnih 4.011 modela tokom poslednjih fodinu dana, što znači da je ovaj brend sa svojim predivnim serijama sada mnogo češći na svetskim putevima nego trenutna generacija Lamborghini automobila.

Ova cifra nije baš rekord svih vremena, koji je postavljen 2014, međutim, ovo je tek drugi put u 113. godina dugačkoj istoriji kompanije Rolls Royce da je prodala preko 4.000 automobila i ovo je prvi put da sveki klijent koji je naručio automobil dobija poslednje unikatne i besprekorne elemente, bilo da su odni nešto jednostavno kao integrisani sto za piknik, ili u slučaju pasioniranog kolekcionara Rolls Royce modela Mihaela Fuksa, jedinstvenu nijansu plave boje.

"Patroni kompanije Rolls Royce žive u svetu izvan materijalnih akvizicija i oni zaista teže ka skupljanju i stvaranju kolekcija", izjavio je izvršni direktor kompanije Torsten Miler Otvos, upitan za sverastući trend i izazove koji se nalaze pred njegovim timom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group