Raikonen tvrdi da ga jedna žena ucenjuje zbog seksualnog napada

Više slika

Više slika

Kimi Raikonen je prema navodima, postao žrtva ucene, a sudeći prema poslednjim izveštajima, čuveni vozač uzvraća udarac...

Priča se odnosi na događaje vezane za finskog vozača trka i jedne konobarice u Montrealu, gde je Kimi sa ostatkom najbržeg cirkusa trebalo da stigne na Canadski GP. Sa 38 godina, Kimi Raikonen je najstariji vozač u svim postavkama, osvojio je dvadeset trka i svetski šampionat sa ekipom Ferrari 2007. godine. On je takođe dobro poznat kao neko ko se dobro zabavlja i voli da potegne.

Prema svetskim medijima, žena tvrdi da je Raikonen seksualno napao sa još jednim, za sada, neidentifikovanim prijateljem, na njenom radnom mestu prilikom trke održane pre dve godine. Ona navodi da joj je Kimi dodirivao dojke, dok je njegov prijatelj spustio svoju ruku na njeno međunožje.

Nakon dve godine tišine, ona je navodno, poslala Raikonenu pismo pre dve nedelje, zahtevajući da joj isplati veliku količinu novca kako bi ona ostala nema ili će u suprotnom izaći pred javnost. Radije nego da plate ženi, Raikonenovi advokati su popunili žalbu protiv nje u lokalnoj policijskoj stanici.

"Ideja da se ovo reši na miran način, sa prilikom da čujemo njenu verziju priče, makar putem video konferencije i razgovorom sa njegovim taborom, možda čak i sa novcem spremnim na stolu, predstavlja stvari o kojima smo mi već razgovarali", izjavio je advokat navodne žrtve. "Vozač insistira da je ovo čist gangsterizam, u kome se oseća zastrašenim i ucenjenim, tako da svi pregovori verovatno padaju u vodu."

Celokupna situacija nas je dočekala kao rekla/kazala, baš u vreme kada je najveća kampanja protiv seksualnog zlostavljanja u punom jeku i kada ne smete da pogledate ženu na ulici, a da vas ne zaskoče tri advokata, posebno u "liberalnim" zemljama u kojima vladaju feministkinje i iskrivljena pravila. Moramo sačekati kako bismo videli šta se ovde zapravo dešava, tako da za sada nećemo osuđivati ni jedno ni drugo niti iznositi potencijalne zaključke o celokupnom događaju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group