Putinova limuzina predstavljena je na predsedničkoj inauguraciji

Više slika

Više slika

Vladimir Putin inaugurisan je na poziciju predsednika Rusije četvrti put u političkoj karijeri, a njegova proslava posedovala je jednog posebnog gosta, njegovu novu predsedničku limuzinu...

Korišćena za transport predsednika do Kremlja, nova limuzina je razvijena kao deo Cortege/Kortezh projekta. Ovaj model izgleda pomalo kao Rolls-Royce, posebno zbog velike pravougaone prednje maske, sa velikom Auros oznakom na vrhu. Maska je uokvirena LED farovima i velikim usisnicima vazduha koji poseduju hromirana okruženja.

Pomerajući se unazad, možemo videti skulpturnu haubu i predsedničke zastave montirane na prednjem braniku. Model takođe poseduje i Rolls-Royce inspirisane retrovizore i točkove.

Limuzina poseduje obilje hromiranih detalja, a tu su i svetle ivice okruženja prozora i male hromirane trake koje teku čitavom dužinom vozila. Imajući u vidu da se ovde radi o predsedničkoj limuzini, ona dolazi sa nešto više iznenađenja, LED sigurnosnim svetlima i velikim brojem antena na krovu radi osiguravanja čistih komunikacija.

Tehničke specifikacije ovog automobila i dalje ostaju nepotvrđene, ali video televizije Russia Today sugeriše da će one  biti objavljene u nekoliko narednih dana. Uprkos onome što se nalazi ispod haube, prethodne fotografije potvrdile su da predsednička limuzina poseduje veoma luksuzan enterijer, sa kožnim sedištima, drvenim finišima i metalik akcentima. Zadnje putničko odeljenje u kome Putin sedi, poseduje četiri individualna sedišta okrenuta licem jedna prema drugima i podeljena centralnom konzolom u punoj dužini.

Predsednička limuzina predstavlja samo jedno od mnogih različitih vozila razvijenih u ovom Cortege/Kortezh projektu. U budućnosti, možemo očekivati nešto tradicionalniji sedan i krosover, a verovatno čak i miniven.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group