Prvi zvanični trejler Šumaherovog dokumentarca

Premijerno zakazan za 15. septembar, dokumentarac o trkačkoj F1 legendi Mihaelu Šumaheru dobio je svoj prvi zvanični trejler...

Sa snimcima iz njegove mladosti i karting dana, intervjua sa porodicom i brojnim drugim ljudima, trejler predstavlja prvi uvid u nešto što bez sumnje predstavlja osvrt na život i karijeru jednog od najboljih vozača svih vremena.

Pored njegove porodice, dokumentarac donosi interesantne intervjue sa najboljim i najsjajnijim vozačkim zvezdama Formula 1 šampionata, nalik Miki Hakinenu i Dejvidu Kultardu, u njemu se pojavljuju i njegov bivši šef Luka di Montezemolo, direktor FIA organizacije Žan Tod i Berni Eklston.

Producenti dokumentarca su Bendžamin Seikel i Vanesa Noker, koji su prethodno radili na sličnom dokumentarnom filmu baziranom na životu nemačke teniske superzvezde Borisa Bekera. Ovaj projekat pratio je voljeni dokumentarac o životu Ajrtona Sene, još jednog člana kraljevske kaste F1 šampionata. Nažalost, odmah nakon penzionisanja 2012. godine, Šumaher je pretrpeo tešku povredu glave na skijanju, od koje se oporavlja gotovo čitavu deceniju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group