Prodat BMW 7 u kome je ubijen Tupak Šakur

BMW 750IL model iz 1996. godine, u kome je ubijen jedan od najvećih repera svih vremena, nedavno se ponovo našao na tržištu i u MGM Grand hotelu, u Las Vegasu...

Automobil koji je originalno registrovan od strane Death Row Records studija uskoro će se pojaviti na događaju Celebrity Cars Las Vegas aukcijske kuće sa cenom od 1,75 miliona dolara.

Crni BMW Tupaka Šakura prvi put se posle dužeg vremena pojavio u seriji Pawn Stars tokom 2018. godine, po ceni od 1,5 miliona dolara, ali do sada nije pronašao novog vlasnika. Sudeći prema prodavcu, ovaj predivni Bavarac potpuno je restauriran, ali su na pojedinim mestima i dalje vidni tragovi na kojima su, kako se veruje, nekada bile rupe od metkova.

Sedma serija kompanije BMW iz devdesetih godina poseduje 5,4 litara veliki dvanaestocilindrični motor, praćen automatskom transmisijom, koji na odometru poseduje 194.799 pređenih kilometara. Najveći deo slave ovog modela jeste njegovo mesto u hip hop istoriji, sa vlasničkom knjigom i pratećom dokumentacijom koja to dokazuje.

Legendarni automobil trenutno je izložen u Las Vegas Celebrity Cars Auto Showroom salonu polovnjaka, nedaleko od mesta gde se dogodilo ubistvo 1996. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group