Prodaje se avion japanskog premijera

Ako ste u potrazi za najgrandioznijim, najluksuznijim privatnim avionom, imamo dobre vesti za vas…

Za samo 28 miliona dolara, možete sebi kupiti zaista posebni džambo džet – japanski Air Force One. Boeing 747-400, koji je do skoro prevozio japanskog premijera sa jednog kraja sveta na drugi, stavljen je na prodaju. Registrovan od strane japanskih snaga odbrane, avion je konstruisan 1991.godine i služio je četrnaest japanskih premijera i vladara ove zemlje. Uprkos činjenici da je star skoro tri decenije, ovaj prilagođeni džambo džet je u besprekornom stanju.

Prema listing, on je imao samo 13.569 sletanja i 16.332 sata leta, što je veoma malo za Boeing 747. “Ovo je jedan od najmanje korišćenih Boeing 747-400 modela u svetu. Održavan je u skladu sa svim najvišim standardima, pa izgleda kao nov. Poseduje spavaću sobu, tuš, kancelariju i ložu. Nakon prodaje, kupac će ga dobiti nakon finalnog tehničkog pregleda i farbanja”.

Po pitanju prilagođavanja, japanski Air Force One je modifikovan kako bi u sebi sadržao spavaću sobu, tuš, kancelariju i ložu, zajedno sa osamdeset pet sedišta, što je više u odnosu na američku verziju aviona sa sedamdeset mesta. Komercijalni 747-400 modeli su obično konfigurisani da nose između 416 i 650 putnika. Avion je takođe opremljen redovima business sedišta, a poseduje i manju kabinu za sekretara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group