Problemi prvog električnog modela kompanije Subaru se nastavljaju

Trnovito tržišno predstavljanje prvog električnog modela kompanije Subaru, nastavlja da ide nizbrdo jer je ovaj proizvođač izdao upozorenje svim kupcima Solterra automobila da ih ne voze...

Prema proizvođaču, ovo drugo povlačenje električnog krosovera rezultira ranijim koje nije pravilno izvršeno od strane podizvođača. Kako je Subaru objasnio, originalni opoziv zahtevao je zamenu zavrtnja glavčine, ali su oni identifikovali problem sa vozilima koja su prepravljana od strane jednog tima izvođača na dve lokacije.

Subaru nije objavio o kojoj se ovde trećoj strani radi, ali je naglasio da njegovi timovi nisu pravilno izvršili proceduru popravke, što može rezultirati nedovoljno zategnutim vijcima. Ovo je ozbiljan bezbednosni problem, koji potencijalno može rezultirati incidentima.

Poslednje povlačenje utiče na 1.182 Solterra 2023 modela i kompanija svojim kucpima savetuje da svoje automobile ne voze sve dok ne budu u potpunosti pregledani i označeni kao bezbedni. Svim vlasnicima koji su pogođeni ovim problemom kompanija savetuje kontaktiranje lokalnih predstavništava, koja su zadužena za vraćanje Solterra modela u njenu fabriku, gde će ih tehničari pregledati i ukoliko je potrebno zategnuti zavrtnje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group