Primer klasične lepote starih BMW automobila

Ukoliko bi BMW nastojao da popravi stilski izgled svojih trenutnih linija, što definitivno neće biti slučaj jer je pravac kojim se kompanija kreće prihvaćen kao pravi, verovatno bi bilo mudro od strane ovog proizvođača da se osvrne nekim od svojih modela iz prošlosti, kao što je ovaj predivni 1988. M6 automobil, na primer…

Trenutno postavljen na prodajlnoj listi brenda Bring A Trailer, ovaj neverovatni M6 kupljen je od strane trenutnog vlasnika tokom 2004. godine, a uprkos tome što je star 33 godine, on i dalje izgleda savršeno. Lista nam otrkiva da je automobil ponovo ofarban pre dve godine, kada je dobio originalnu Cinnabar Red nijansu. Električni sunčani krov takođe je restauriran, dok su svi kederi oko prozora zamenjeni novim. Za činjenje ovog modela daleko privlačnijim zaslužne su sedamnaestoinčne BBS felne sa zlatnim mrežama i poliranim ivicama, nabavljene sa E39 5-Series automobila, a one dolaze u pratnji 235/40 Sumitomo HTRZ II guma.

Dodatno, na automobilu su izvršene i pojedine modifikacije po pitanju performansi. Na primer, tu je komplet velikih UUC Motorwerks kočnica, koji uključuje Wilwood klešta sa šest klipova i prorezanim rotorima u čitavom obimu. Vešanje je takođe tjunirano novim korpama, odvojenim pločama, prednjim i zadnjim viljuškama i sportskim amortizerima, dok se na zadnjem delu nalaze modeli kompanije Bilstein.

Jedan pogled u enterijer putničke kabine otkriva elektronski podesiva sportska sedišta nedavno obložena Lotus White kožom, M šalthebl, klimu, podizače stakala i kompjuter. Pridavac je takođe pre nekog vremena instalirao i Pioneer informativno zabavni sisitem, modernizujući zvučni segment kako bi uključiuo 6,5 inča velike Focal zvučnike napred i osmoinčne JL Audio sabvufere pozadi.

Za moć ovog automobila zadužen je 3,5 litara veliki inlajn šestocilindraš unutrašnjeg sagorevanja, zadužen za stvaranje 256 ks i 330 Nm obrtnog momenta. Ovaj posebni primerak svoje slavne vrste poseduje 186.000 kilometara ispod kaiša, što zapravo nije previše za BMW model ovog godišta i linije.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group