Prenosivi bežični zvučnik

Ovaj prenosivi bežični zvučnik je veličanstveno dizajnirao studio VIFA i nazvan je po glavnom gradu Danske, kao posveta svom ponosnom nasleđu.

Copenhagen je više od običnog zvučnika: "Stvaranje autentičnog zvuka je naša strast već više od 80 godina. Copenhagen je nastao kao rezultat kombinovanja mnogo godina vrhunske izrade sa savremenim načinom života. Sa svojim svedenim nordijskim dizajnom, zvučnik se elegantno stapa sa okolinom".

Projekat dolazi sa intrigantnim izgledom, minimalističkim dizajnom, koji stilom imitira torbu. To ga čini izuzetno lako prenosivim sa jednog mesta na drugo. Radeći sa vodećim evropskim proizvođačima tekstila, Kvadrat, specijalni tkani tekstil je korišćen da dopuni mat polirani aluminijumski ram.

Copenhagen zvučnik je dizajniran da radi sa Bluetooth, DLNA, AirPlay, Wi-Fi i ad-hoc wireless konekcijama. On takođe dolazi sa 3.5mm i optičkim ulazom. Diskretan logotip i vezeni tasteri za jačinu zvuka dopunjuju njegov moderan izgled.

MojEnterijer

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group