Preko pet miliona dolara od auto osiguranja zbog "lošeg" seksa na zadnjem sedištu

Jedna žena je dobila je preko pet miliona dolara koje joj je osiguravajuće društvo isplatilo zbog dobijanja polno prenosive bolesti na zadnjem sedištu Hyundai automobila...

Čitav slučaj startovao je februara prošle godine, kada je žena koja je identifikovana kao G.O. ispunila optužnicu protiv GEICO osiguravajuće kuće, firme koja osigurava čoveka sa kojim je uživala u vrelom bludu i razmeni telesnih tečnosti na zadnjem sedištu automobila. Prošlog četvrtka, Apelacioni sud u Misuriju ponovo je pretresao slučaj i dosudio u korist žene, nalažući isplatu od 5,2 miliona dolara.

Sudeći prema sudskim spisima, u zvaničnom objašnjenju stoji: „Predstavljamo vam peticiju koja će biti ispunjena protiv vašeg osigravajućeg društva. Pre nego što to uradimo, moramo biti autorizovani kako bismo izvršili finalni pokušaj razrešavanja ovog slučaja i tvrdnji koje su podnete protiv vašeg osiguravajućeg društva, radi aplikacionog ograničenja i odštete koja iznosi jedan milion dolara.

Sudski dokument se nastavlja sa: „Peticija za obeštećenje državnog suda podneta je protiv M.B. zbog nemara i nesvesnog nanošenja duševne patnje i boli“. Međutim, osuguravajuće društvo je samo istražilo ove tvrdnje, a prema svemu sudeći kompanija se branila time da je M.B. rekao M.O. u tri različite prilike da mu je diagnostikovan rak grla ispraćen humanim papiloma virusom.

Međutim, kako je prošle godine dokazano, on je znao da je inficiran pre nego što je imao nezaštićen seks sa ovom ženom i zbog toga je presuđeno da je on direktno izazvao ili direktno doprineo njenom slučaju infekcije humanim papiloma virusom, kako je preneo Kanzas City Star.

Kao rezultat svega, apelacioni sud je samo potvrdio validnost obeštećenja kompanije koja je osiguravala njegov automobil i sada se očekuje isplata ove masivne sume dami koja se na hajduka kresnula na njegovom zadnjem sedištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group