Porsche predstavlja novu liniju satova


Tim Porsche brenda proslavlja sedamdesetu godišnjicu ove godine, a mi im se pridružujemo u obeležavanju tog značajnog datuma…

Ovaj automobilski brend poznat je u čitavom svetu po svojim prelepim modelima sa četiri točka koji su na jedinstveni način ostavili svoj trag u celoj ovoj industriji. Verovatno u celom svetu ne postoji čovek koji nije čuo za njih i koji makar jednom nije poželeo da provoza jedan od njihovih lepotana, barem na pola sata.

Kako bi oni na jedinstveni način obeležili godinu, Porsche Design odsek, koji je osnovan malo kasnije, predstavlja novi časovnik ograničenog izdanja, inspirisan ikonskim linijama prethodnika 911 modela, odnosno Porsche 356. Ovaj automobil debitovao je 1948.godine, a novi 1919 Datetimer 70Y časovnik njegove vibracije prenosi u dvadeset prvi vek.

Švajcarski mehanizam ovog časovnika smešten je u kućište od titanijuma prečnika 42 mm, koje je obloženo titanijum karbidom zarad kreiranja mat efekta. Rezerva energije od 38 sati znači da ga jedan dan ne morate nositi, bez bojazni da će on stati. To su ti veliki praktični detalji ovog modela, ali zapravo, on nas oduševljava svojim sitnim detaljima.

Silueta Porsche 356 modela vidljiva je na dnu crnog brojčanika, odmah iznad ispisa 1948, odnosno godine koja je započela celu priču. Kao dodatni omaž čuvenom automobilu, karakteristični prsten sa brojača ovog modela okružuje ivice brojčanika. Njegov kaiš je napravljen od iste tkanine visokog kvaliteta od koje se kreiraju sedišta Porsche automobila. Na poleđini se nalazi “70 years” logo, koji kompletira celu priču.

1919 Datetimer 70Y Sports Car časovnik predstavljen je u ograničenom izdanju od samo 1948 komada, kao dodatni omaž godini koja je pogurala Porsche brend. Njegova cena je 3.248 dolara i on je već sada dostupan za kupovinu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group