Popularni glumac otrkiva svoju bogatu kolekciju automobila

Tim Alen predstavlja ikoničnog glumca i komičara, ali kako smo nedavno saznali on poseduje i neverovatnu kolekciju automobila...

U dva objavljena snimka moguće je uživati u predivnim modelima iz njegove garaže i putem njih, popularni glumac podelio je sa svetom svoju ljubav sa kojom mnogi od nas do sada nisu bili upoznati. Alen svoje automobile drži u bivšoj farbarskoj radnji u Južnoj Kaliforniji, a njegova kolekcija se sastoji od vozila iz raznih era, što je definitivno znak da ovaj čovek ima veoma istančan ukus.

Prvi automobil o kome Alen govori jeste besprekorni 1972 Ford Bronco koji je u vlasništvu njegove žene. Glumac priznaje da nije ljubitelj vožnje Bronco modela, naglašavajući da mu je osnova točkova previše kratka i gume prevelike. On takođe predstavlja i predivni Volvo P1800 model koga njegova žena isto koristi. Glumac poseduje i zadivljujući Chevrolet Impala automobil u potpunosti obeležen crnom bojom.

Alen je pre svega veliki obožavalac Ford proizvoda, a jedan od najboljih primeraka jeste njegov lični, beli RS200 model. Najskoriji dodatak njegovoj liniji predstavlja Mustang Shelby GT350R. Pored velike ljubavi prema ovom Ford automobilu, Alen priznaje da nije preterano zadovoljan njegovim enterijerom, ali obožava užitak u vožnji koji pružaju zahvaljujući moćnom 5,2 litara velikom V8 motoru sa unutrašnjim sagorevanjem.

Tim Alan takođe poseduje i novi srebrni Ford GT, za koji tvrdi da ga je potpuno ostavio bez daha i da je posebno bio iznenađen teškim procesom osiguravanja jenog primerka superautomobila srednjeg motora američkog proizvođača. Kako sam navodi, glumac je morao prodati svoju Porsche Carrera GT jedinicu da bi ga kupio. Drugi deo ture uključuje brojne druge cenjene automobile kao što su Ford Mustang GT350H, Jaguar E-Type i dva Porsche modela iz 911 i 356 serija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group