Pogledajte kako nastaje novo savršenstvo kompanije Lamborghini

Više slika

Više slika

Kompanija Lamborghini proslavlja lansiranje novog Revuelto modela nizom kratkih filmova predstavljajući nam sve što se dešavalo iza kulisa tokom nastajanja ovog vrhunskog superautomobila...

Poslednji klip ističe gledaocima proizvodni proces novog elektrifikovanog modela, predstavljajući nam nedavno usavršenu i krajnje fleksibilnu proizvodnu liniju u Sant’Agata Bolonjeze. Revuelto je ulitmativni dizajnerski izraz i vrhunsko inžinjersko delo italijanskog brenda. On je takođe prvi priključni hibrid razjarenog bika, sa kombinovanom snagom od 1.001 ks koja stiže iz novog 6,5 litara velikog V12 agregata i tri električne jedinice.

Video takođe objašnjava i razloge zbog kojih je kompanija investirala 150 miliona evra u svoju fabriku, objašnjavajući da je prostor od 172.000 kvadratnih metara i njegova mašinerija na taj način uspeo da dočeka svog novog člana porodice. Novi proizvodni sistem kompanije Lamborghini, nazvan ’Manifattura Lamborghini Next Level’ i omogućuje daleko veći opseg personalizacije za sve Revuelto vlasnike, posebno za one koji se opredele za delikatan Ad personam program.  

Ranieri Nikoli, direktor proizvodnje u Automobili Lamborghini kompaniji, priznaje da je Revuelto daleko kompleksniji proizvod od njegovog prethodnika. Međutim, uprkos visokotehnološkim robotima i mašineriji, ljudi i dalje ostaju ključni deo proizvodnog procesa u ovoj fabrici, sa Nikolijem koji novi superautomobil opisuje kao ručni rad.

Proizvodna linija poseduje petnaest stanica i podeljena je na dve etape, mehaničku i karoserijsku liniju za sastavljanje. U okviru ovog jedanaestominutnog filma, zaposleni kompanije lamborghini objašnjavaju svaki deo proizvodnog procesa, ispraćeni veoma lepim kadrovima ukrašenim Revuelto modelom, koji se pojavljuje u njihovoj pozadini. Imamo priliku da vidimo karbonsku jednodelnu šasiju ovog automobila, novi 12 agregat, panele karoserije koji su daleko oštrijeg dizajna i potpuno personalizovane enterijerne segmente.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group