Pogledajte kako izgleda novi Four Seasons avion

Ljubitelji putovanja oko čitavog sveta, koji su voljni da prepuste Four Seasons Hotels & Resorts brendu planiranje putvanja, znaju da se mogu pripremiti samo na uživanje…

Kada je ova opcija po prvi put predstavljena, putnici su imali priliku da uživaju u letenju privatnim avionom ovog brenda, 2015.godine. Sa minimalnom cenom od 147.000 dolara po osobi, tronedeljne avanture obilaze brojne zemlje, nude više sadržaja, praćene odsedanjem u Four Seasons hotelima svaki put kada dotaknete tlo. Sada, Four Seasons predstavlja svoj novi privatni avion, koji će naslediti model iz 2015.godine, a odmah vam možemo da je u pitanju pravi lepotan, pun dekadentnih pogodnosti.

Novi avion je Airbus A321LR model, a deo je Airbus NEO porodice. On će biti redizajniran od strane Four Seasons brenda tako da nudi dovoljno mesta za 48 putnika, pri čemu će svaki učesnik putovanja moći da uživa u pogodnostima prve klase. Airbus avion je odabran ovog puta, zbog njegove veće prilagodivosti i dužeg osega letenja, što omogućava direktnije rute. Enteirjer je po svemu sudeći svedeniji i inspirisan zemljanim tonovima.

Još jedan novitet je taj da će avion posedovati ložu sa punim barom i miksolozima, koji će vam pripremiti šta god poželite. Ovo će inače biti i mesto okupljanja za putnike koji žele da saznaju nešto više o sledećoj destinaciji koju će posetiti, pa će se tu održavati i interaktivne radionice, sa kuvarima svetske klase, wellness ekspertima, specijalistima za umetnost i kulturu i tako dalje.

Udobna nova avionska sedišta će biti pravljena po meri od strane kompanije Optimares, a biće odevena u italijansku kožu sa potpisom Poltrona Frau, dok ćete ujedno dobiti i svoj lični otoman na koji ćete moći da ispružite noge. Lični iPad koji je ušuškan u svako sedište će vam pružiti dovoljno zabave tokom leta. Osim toga, avion će imati veća kupatila, dok je njegova kuhinja proširena kako bi kuvarima dala više prostora da kreiraju fantastične obroke.

Bukiranje za novi privatni avion Four Seasons brenda će početi sredinom ove godine, dok će cene zavisiti od odabranog putovanja ili avanture.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group