PIRELLI KALENDAR BEZ GOLIŠAVIH LEPOTICA

Umesto nagih lepotica koje su godinama krasile stranice Pirelli kalendara, u izdanju za 2013. godinu naći će se mlade žene angažovane u fondacijama i humanitarnim organizacijama.

Kako piše magazin "Vanity Fair", u novom Pirelijevom kalendaru neće biti nijedne nage devojke, čak ni u bikiniju, i na taj način će čuveno izdanje obeležiti 40. godišnjicu postojanja. Za izgled Pirelli kalendara za narednu godinu zadužen je ovog puta Stiv Mekari, jedan od najpoznatijih ratnih fotografa u svetu koji je osvojio mnoštvo nagrada fotografijama iz konfliktnih zona u Iranu, Iraku, Persijskom zalivu, Bejrutu i Kambodži.

Svetsku slavu stekao 1985. godine kada se njegova slika mlade Avganistanke sa zelenim očima pojavila na naslovnoj strani magazina "National Geographic". Novi Pirelijev kalendar predstavlja 11 mladih žena angažovanih u raznim fondacijama, nevladinim organizacijama i humanitarnim projektima, a među njima će se naći i poznata brazilska manekenka Adrijana Lima.

Izvor: www.bizlife.rs
Fotografije: VanityFair 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group