ONRUSH vraća trke u stilu arkada


Iako mnoge gejmerske serije poseduju veliki igrački pul, određene igrice kao što je Grid, uz pomoć još nekoliko naslova kompanije Codemaster, unose veliku zabavu u kružne grafičke trke...

Ovakav tip igara veoma lako može biti daleko više zadovoljavajući od naslova orijentisanih simulacijama. Međutim, poslednji naslovi u ovoj posebnoj seriji igara, iako su dobre, ipak daleko zaostaju za naslovima novijeg talasa, čak i lineranih trkački fokusiranih serijala.

Da pojasnimo, svi ljubitelji trkačkih igrica dobro znaju da postoje vozačke igre i trkačke simulacije. Codemasters se u suštini fokusira na poslednje, sa naslovima kao što su Grid, Dirt i Formula1, ali poslednje navedena prevazilazi običnu igru, a to nije obavezno loša stvar.

Najnoviji naslov kompanije Codemasters predstavljen je ove godine na Paris Games Week sajmu igara. ONRUSH je trkačka igrica u stilu arkade i daleko više se oslanja na preticanja, gruba izbacivanja sa staze i surovu vožnju, nego na čistokrvnu trkačku stazu.

ONRUSH igrica razvijena je od strane novog studija kompanije Codemasters smeštenog u Češiru, nedavno otkupljenog od japanskog brenda Sony. Nove prostorije brenda nekada su bile poznate kao Evolution Studios, ime pod kojim je razvijano nekoliko poznatih serijala kao što su Driveclub, MotorStorm i pet  zvaničnih World Rally Championship igara.

"Naš tim je odrastao igrajući ikonične arkadne trkačke igre, tako da je veoma lepo imati priliku za ponovno preživljavanje tog iskustva na današnjim konzolama", izjavio je direktor Pol Rustčnjinski. "Ovde se ne radi o izboru guma, postavki automobila, pa čak i trkačim stazama, ovde se radi o akciji koja će vas držati na ivici i u konstano riskantnim situacijama, kako biste dostigli najviše nagrade."

Igrica je planirana za lansiranje na PlayStation 4 konzoli i po prvi put na Xbox One, sledećeg leta, međutim, sada možete zaviriti u njen koncept putem in-game fotografija i zvaničnog trejlera.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group