Odvažnost bronze: TAG Heuer Autavia modeli za novu generaciju istraživača

Autavia kolekcija časovnika u bronzanoj varijanti, priča nam jedinstvenu priču svojom konstantno promenljivom patinom, koja na sebi nosi obeležja svih avantura svog vlasnika, prikazujući tačno vreme zahvaljujući svom vrhunskom mehanizmu...

Ranije ove godine, TAG Heuer brend je predstavio legendarne Autavia časovnike, kao samostalnu kolekciju ispunjenu versatilnošću, otpornošću i pouzdanošću, koje su karakterisale originalne verzije ovih modela, koji datiraju iz šezdesetih godina prošlog veka. Dva izdrživa i vanvremenska modela u plemenitim verzijama od bronze, sa zelenim ili braon šemama boja, koja poreće automatski navijajući Calibre 5 sa COSC sertifikatom, sada su dostupna za kupovinu. Autavia modeli u bronzanim varijantama idealni su za istraživače koji žele da vide tragove svojih avantura na svojim časovnicima, kako bi se prisetili uspomena koje su na svom putu napravili kada god da pogledaju na sat.

Časovnik prečnika 42 mm dobio je zeleni ili braon brojčanik sa fume detaljima, uz bi-direkcionu rotirajuću keramičku bazu crne ili braon boje. Braon model je predstavljen sa kaišem istih tonova, dok je zelena opcija ponuđena uz khaki obojeni kaiš. Guma i propeler su gravirani na poleđini ovih modela koja je kreirana od titanijuma, kao omaž bogatom nasleđu kolekcije i poreklu reči Autavia.

Spremni za život pun avanture

Bronza nije samo elegantna i karakteristično vanvremenska – ona je istovremeno otporna i spremna za životni stil u kom se osvaja čitav svet. Topli izgled ove legure metala dugo je cenjen među kolekcionarima i ljubiteljima ručnih satova. Osim toga, bronza je poznata i po svom nautičkom nasleđu, jer nije podložna koroziji usled dodira sa slanom vodom.

Jedinstvena patina

Najinteresantnija osobina bronzanih TAG Heuer Autavia modela jeste njihova jedinstvena patina koja se prirodno i samostalno razvija. Samim tim, svaki časovnik će imati drugačiji izgled patine, koji pre svega zavisi od navika osobe koja ga nosi. Brušeni završni detalji kućišta pobrinuće se da se patina razvija ravnomerno. Kada je izložena elementima kao što su voda, vazduh ili promene u temperaturi, bronzana površina će proći kroz proces oksidacije, te će isprva dobiti crveno-braon boju koja će se kasnije pretvoiti u plavo zelenu. Ova promena boje na satu će biti sasvim prirodna, ali ona u velikoj meri zavisi od tipa bronze i uticajima kojima je izložena.

Svaki šablon oksidacije je drugačiji, što dovodi do činjenice da su ovi modeli sasvim unikatni. Patina, pored toga, neće umanjiti kvalitet materijala, dok će retro izgled kućišta pričati priču o avanturama u kojima je ovaj časovnik bio prva sporedna uloga i glavni kompanjon protagoniste.

Jednostavna personalizacija promenljivim narukvicama i kaiševima

Pogodni za sve avanture i sve stilove, kaiševi ili narukvice svih modela iz Autavia kolekcije se lako mogu menjati, pritiskom na predviđene tastere, bez potrebe za dodatnim alatima. NATO kaiševi, kožne narukvice i narukvice od nerđajućeg čelika se mogu kupiti odvojeno, pa tako svaki model može biti prilagođen ličnom stilu svog vlasnika.

Autavia univerzum u savremenom stilu

TAG Heuer moderni časovnici inspirisani kokpitom sadrže na sebi primamljive elemente koji su duboko ukorenjeni u ovoj liniji. Detalji koje su ljubitelji Autavia satova voleli na originalnim modelima – funkcionalnost, vanvremenski stil i brojne kombinacije – takođe su evidentni i na novim modelima. Predimenzionirana korona inspirisana je pilotskim satovima i brojačima, koji su bili kreirani tako da se njima lako može upravljati sa rukavicama na rukama. Origjnalni Autavia model poznat je po svojoj lakoj čitljivosti u svim uslovima, a upravo to je slučaj sa verzijama od bronze. Indeksi satova, kao i kazaljke, obloženi su SuperLuminova® slojem, zbog čega je njihova vidljivost optimalna i u mračnim uslovima.

DNK avangardnog švajcarskog brenda evidentna je u ovim interesantnim i modernim kreacijama. Predstavljajući autentični Autavia identitet, oni kombinuju izdržive materijale sa dugotrajnim nasleđem koje je osnaženo putovanjima i avanturama svih fanova ovog brenda.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group