Od Rige do Crne Gore – stotinu najskupljih automobila stiže u Boku Kotorsku

Više slika

Više slika

Nakon deset evropskih zemalja i pređenih 2800 kilometara, OneLife Rally napokon dolazi u Crnu Goru.

Stotinu unikatno dizajniranih „superautomobila“ i njihovih vlasnika iz 30 zemalja, nakon Rige, Varšave, Visokih Tatri, Ljubljane, Trsta i Splita, okupiće se 1. jula u Portonovom, na finišu trke. Tako će svi ljubitelji Ferarija, Lamborginija, Poršea, Bentlija i Maseratija imati priliku da iz prve ruke vide, ali i sednu u neke od najegzotičnijih i najskupljih automobila na svetu.

OneLife Rally je jedini reli slobodnim stilom na svetu i pokretač je transformacija u ljudima, kompanijama, ali i unutar cele regije. Prema rečima Nika Papiča, direktora OneLife Rally, njihova vizija je da kreiraju sliku Balkana kao sigurne, dinamične regije koja je u konstantnom porastu. Upravo iz tog razloga vole da kažu  „Balkan is the new cool“, jer je to mesto gde se događaju jedinstvena životna iskustva.

„Sve male ideje mogu prerasti u preko potrebnu promenu i kasnije postati novi standard, a OneLife Rally je upravo ka tome i usmeren. Vožnja je za nas filozofija - ne takmičimo se niti vozimo zbog brzine, već samo volimo automobile, istraživanje novih mesta, putovanja i uživanje u onome što svaki grad nudi. Želja nam je da promenimo način razmišljanja i osuđivanja ko šta poseduje. Verujemo da ko ima više, može napraviti više dobrih stvari”, istakao je Papič.

Ovaj događaj privlači najuspešnije ljude iz raznih industrija, pa tako predstavlja i sjajnu priliku da se sakupi novac i donira u dobrotvorne svrhe. Vozači i učesnici svake godine doniraju novac za decu, a ove godine, kada će biti osnovana i OneLife Rally Fondacija, prikupljena sredstva doniraće se Dečijem domu „Mladost“ iz Bijele, Dečijem domu „Maestral“ iz Splita i Dečijem domu „Malči Beličeve“ iz Slovenije.

Superautomobili ne znače samo brzinu i prestiž, već su takođe i simbol jedinstva.  Predstavljajući njihov specijalan izgled i karakteristike, OneLife Rally nije događaj samo za ljubitelje četvorotočkaša, već i za zapažene goste iz sveta biznisa i automobilske industrije, kao što su Endru Tejt, Vitalij Zdorovecki, Karl Runefelt i Ilija Ravlić. Događaj je podržan od strane brojnih međunarodnih korporacija, a partneri izdanja 2022. su OmegaPro i Betwinner.

„Nije slučajno da OneLife Rally dolazi baš u Portonovi“, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor Portonovog. „Naš rizort je mesto koje okuplja ljude koji cene vrhunski dizajn i kvalitet, zbog čega ne sumnjam da će ova manifestacija privući i domaće, ali i regionalne goste sa istančanim ukusom. Ovo je još jedan dodatak našem već bogato isplaniranom kalendaru događaja, a mi smo više nego srećni da ponudimo nešto jedinstveno na crnogorskom primorju.”

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group