Novi letnji aksesoari kompanije Mercedes

Više slika

Više slika

Nova linija letnjih aksesoara kompanije Mercedes nudi sve od krovnih gepeka do lepih igračaka, kako bi pomogla porodicama koje odlaze na odmor da to urade sa stilom.

Da, sve što imate priliku da vidite proizveo je nemački automobilski gigant, ili je učinio dostupnim, uključujući i plišanu igračku. Za većinu porodica ovo znači putovanje bez ikakvih problema prilikom pakovanja svega što je potrebno, rasprava oko slušanja radija i dečijih pitanja da li su stigli na destinaciju.

Za manju decu kompanija Mercedes je u saradnji sa brendom BRITAX RÖMER razvila novo sedište za mališane, koje se veoma lepo uklapa u trenutni model i prilagođeno je svoj deci uzrasta između 4 i 12 godina. Kao finalni dodir dolazi mekana igračka, nazvana Reversible Bear, koja može biti pretvorena u plišani model Mercedes G-Wagon i zatim ponovo vraćena u prvobitno stanje za nekoliko trenutaka.

Nedavna studija, koju su sproveli institut Renewable Energy Laboratory i Berkeley laboratorija, pokazuje da staromodni otvoreni krovni gepeci i mesta za bicikle zahvaljujući dodatnom tovaru povećavaju potrošnju goriva za oko 25%.

Mercedes je u svojoj ponudi predstavio tri nove aerodinamične krovne kutije za leto sa kapacitetima od 300, 400 i 450 litara, što će definitivno uvećati prostor za prtljag i neće toliko uticati na potrošnju goriva. Kompanija je takođe dodala i novi Alustyle nosač za bicikle, koji može držati tri bicikle za odrasle i poseduje štop svetlo i registarsku oznaku.

I naravno, pošto je Mercedes to što jeste, on je ponudio i bicikle koje dolaze u kompletu. Trekking bicikla, na primer, sadrži hidraulične disk kočnice, prednju viljušku, suspenziju ispod sedišta, brzine marke Shimano i dostupan je u tri veličine rama. Za mlađe vozače postoji i dečija biocikla, koja dolazi sa uniseks oblikom rama i točkovima od 16 inča umotanim u zdepaste gume, radi ugodnije vožnje po neravnom terenu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group