Novi Ford parfem sa mirisom benzina za sve vlasnike električnih modela

Ford deluje kao da ima rešenje za sve vlasnike električnih vozila kojima može nedostajati hemijski miris benzina...

Američka kompanija kreirala je premijum miris kako bi donela note tradicionalnih benzinskih modela svima kojima su one više nego potrebne.

Sudeći prema proizvođaču, oko 70% vlasnika automobila tvrdi kako im nedostaje miris benzina od kada su se prebacili na električni vid pogona. Kompanija je takođe dokazala da se miris benzina kotira visoko isto kao note sira i vina.

Novi Mach-Eau parfem brenda Ford, koji predstavlja evidentnu asocijaciju na Ford Mach-E modele, dolazi kao olfaktorno rešenje za nadomešćavanje ovog prelepog mirisa. Iako ovaj parfem unutrašnjeg sagorevanja i dalje nije ušao u prodaju, Ford ga opisuje kao miris koji podseća na benzin i sadrži bademov benzaldehid, koji se često povezuje sa aromom enterijera automobila, i para-Cresol koji je sličan mirisu guma.

Parfem uklapa mešavinu ostalih aroma kao što su lavanda, geranium, sandalovina i plavi đumbir. Kako bi miris bio dimljen i muževan, dodata mu je sandalovina, kako bi probudio skrivene "životinje" u svakom od nas. Ostaje da vidimo da li će sledeće električne varijante kompanije Ford uključiti u svoju ponudu ove nove parfeme i nameniti ih svim svojim budućim kupcima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group