Novi Bugatti Chiron Super Sport Travisa Skota

U današnjem svetu šoubiznisa, ne možete zaista reći da ste „uspeli“ ako nemate impresivnu kolekciju automobila. Reper Travis Skot je definitivno uspeo.

Travis ima jednu od najpoželjnijih kolekcija automobila. U njegovoj garaži blistaju Ferrari LaFerrari Aperta vredan 3.2 milliona dolara, Lamborghini Urus Mansory, Lamborghini Aventador SVJ, Mercedes-Benz G500 Cabriolet i Mercedes-Maybach G650. Najnoviji koji je obogatio njegovu luksuznu kolekciju je Bugatti Chiron Super Sport od 5,5 miliona dolara. Ovo nije prvi Bugatti automobil koji je u vlasništvu repera. Poseduje još jedan, stariji Chiron koji je dobio na poklon od Kajli Džener 2020. godine.

Poznati reper se razmeće sa neto vrednošću od 65 miliona dolara, a njegova turneja Astroworld je zaradila 53,5 miliona dolara u 2019. godini. Međutim, zbog incidenta koji se dogodio i deset osoba koje su stradale tokom koncerta, Travis je trenutno upleten u Astroworld tužbu vrednu 750 miliona dolara koja se sastoji od skoro 400 pojedinačno podnetih slučajeva. Tokom proteklih nekoliko nedelja, Skot je polako išao ka povratku javnosti, a to uključuje plaćene nastupe, poslovne ugovore i novi raskošni poklon kojim se pohvalio na društvenim mrežama.

Jednom je rekao da ne može da imenuje sve automobile u svojoj garaži i da je to možda imalo veze sa njegovim gledanjem na njih kao na „produžetak“ sebe kroz koje bi mogao da se umetnički izrazi. Veoma bogat način gledanja na život, zaista.

Dok se na društvenim mrežama širi gnev, zato što je Skot na udici zbog tužbe za Astroworld od 750 miliona dolara, reći ćemo samo ovo: od svih načina da se izrazi (490,5 km/h), 1.578 HP Chiron Super Sport nije najgori.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group